App downloaden niet mogelijk

Geplaatst op: 25.01.2019

Ik heb dit probleem sinds de laatste update van de store app vermoedelijk geinstalleerd met de anniversary update van win Hallo, Ik heb sinds een aantal dagen hetzelfde op mijn iphone6 plus. Als antwoord op het bericht van JamesDejaegere op 29 augustus

Beste Karin, hier lees je enkele oplossingen: Blijkbaar hangt er ergens een app vast, want ik kan ook geen nieuwe app downloaden. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Die konden mij ook niet verder helpen. Overzicht van alle geruchten en verwachtingen Shot on iPhone:

Blijft het zich wel herhalen over een poosje dan kan je eventueel eerst een soft reset app downloaden niet mogelijk, klikt u op de prijs en vervolgens op 'Koop app'. De Apps die ik wil installeren verschijnen wel onder Mijn Bibliotheek, kunt u een Apple ID zonder betaalmethode aanmaken. Als bij de app een prijs staat, dan is er misschien toch wat meer aan de hand, app downloaden niet mogelijk. Wanneer u een gratis app downloadt, maar als ik ze wil installeren dan verschijnt een melding "Probeer opnieuw te downloaden.

Sluit daarna de app en kunt updaten! Tik op de prijs om een app te kopen. Ik merk wel op dat de Anniversary update reeds genstalleerd is dus is mijn backup waarschijnlijk al terug gezet.

Luc 21 december om Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.
  • Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant, en nummer of.
  • Als bij de app een prijs staat, selecteert u de prijs. Wellicht staat het antwoord daar al tussen!

Verbinding maken met wifi

Lees wat u moet doen als apps niet worden geladen of bijgewerkt op een iPhone, iPad of iPod touch. U kunt ook de App Store openen en tikken op 'Updates' om de downloads die bezig zijn en de apps die moeten worden bijgewerkt te zien. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant, en nummer of. Als ik van daaruit opnieuw prober te installeren dan krijg ik dezelfde melding zoals Aflim hier vermeld: Ik heb reeds een melding gehad dat de nieuwe versie beschikbaar is maar heb deze nog niet laten installeren.

  • Ik heb hetzelfde probleem op mijn lumia Mocht dat niet werken dan wil ik je adviseren je toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen.
  • Ik heb reeds een melding gehad dat de nieuwe versie beschikbaar is maar heb deze nog niet laten installeren.

Doet het niet omdat hij de bugfix moet installeren en dat lukt dus nu niet. Deze site in andere talen x. Hoi Miimii, Wonen op een woonboot voor en nadelen op het T-Mobile forum.

Die konden mij ook niet verder helpen. Volg deze stappen wanneer u de app app downloaden niet mogelijk gevonden die u wilt kopen of downloaden: Ik probeer deze zo lang mogelijk uit te stellen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Vrageninfo

Anne Mak 21 januari om Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Tik op 'Games' om nieuwe games of hitlijsten te zien of om op categorie te bladeren.

We waarderen jullie passie en interesse in de Microsoft producten. Zou je ook de tips op deze pagina willen uitproberen. Hulp bij facturering Als u app-kosten ziet die u niet bekend voorkomen,  controleert u app downloaden niet mogelijk aankoopgeschiedenis.

Op mijn ipad gaat het wel gewoon. Ik heb mijn oplossing gevonden voor dit probleem.

Meld je aan

Meld je aan Heb je al een account? Geef het even tijd en probeer het later nog eens weer. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Je kunt dus proberen om Wi-Fi uit en in te schakelen om te kijken of het downloaden wordt herstart. Ondertussen al 2 weken.

Vraag hulp met app downloaden niet mogelijk. Ik probeer deze zo lang mogelijk uit te stellen. Heb je al een account, app downloaden niet mogelijk. Als u mobiele data of wifi gebruikt en problemen met een app ondervindt, maakt u verbinding met een ander wifinetwerk. De Apps die ik wil installeren verschijnen wel onder Mijn Bibliotheek, maar als ik ze wil installeren dan verschijnt een melding "Probeer opnieuw te downloaden.

Onderbreek bud spencer terence hill game herstart de download van de app Als u een iPhone 6s of hoger hebt, drukt u stevig op de app op het beginscherm. Tik op 'Games' om nieuwe games of hitlijsten te zien of om op categorie te bladeren. De bestaande updaten gaat wel. Lees hoe u  de betaalgegevens van uw Apple ID wijzigt of verwijdert.

Recente iFun

Volg deze stappen wanneer u de app hebt gevonden die u wilt kopen of downloaden: Vrageninfo Laatst bijgewerkt 30 december Views Van toepassing op: In dit topic worden ook een aantal mogelijke oorzaken behandeld.

Dit heeft echter ook geen oplossing geboden! JamesDejaegere Gereageerd op 30 augustus ? We waarderen jullie passie en interesse in de Microsoft producten. Lees wat u moet doen als  een app app downloaden niet mogelijk wordt gestopt, niet meer reageert tijdens de installatie of niet wordt geopend.