Asus laptop valt uit en start niet meer op

Geplaatst op: 17.04.2019

Leds gaan branden, het geluid van een draaiende ventilator is hoorbaar, een tekstbericht verschijnt in een blauw scherm en de computer reageert niet meer. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Als ik de powerknop in gedrukt houdt, flikkert het powerlichtje met een periode van ongeveer een halve seconde. HP klantenondersteuning - kennisdatabase. Dit dient eerst gerepareerd te worden voor u weer met uw laptop kunt werken. De tip voor het opstarten met volume knop om hoog tegelijk met start knop werk voor mij. In sommige gevallen start de laptop daarna opnieuw op.

De computer terugzetten naar de oorspronkelijke staat Als de computer niet reageert nadat u alle overige corrigerende acties in dit document heeft uitgevoerd, asus laptop valt uit en start niet meer op dan de volgende handelingen uit:. Controleer of de computer stroom krijgt van de netadapter. Als u recentelijk een onderdeel, zoals een geheugenmodule of een vaste schijf hebt genstalleerd of vervangen, kunt u de computer terugzetten naar de originele fabrieksconfiguratie als u de herstelschijven van het besturingssysteem heeft en als de computer toegang heeft tot het dvd-station.

Voor deze pagina is Javascript vereist. Makers van Fortnite beginnen eigen winkel Algemene handelingen die verricht moeten worden om foutcodes van knipperende lampjes of geluidssignalen op te lossen Als er een opstartprobleem is en u de lampjes op het toetsenbord enkele malen ziet knipperen, slijt en slagvaste lak o, repeteren van Samson en Gert.

Waarschijnlijk was het de startknop enkele seconden ingedrukt houden.

U vindt bij de meeste adapters op de onderkant van de adapter een afbeelding die aangeeft waar de plus en de min op de adapter zit. Mijn ASUS tablet wilt niet meer opstarten.
  • Gaat de laptop met een testadapter en testnetsnoer nog steeds niet aan, dan zit er een defect in uw laptop.
  • Waarschijnlijk was het de startknop enkele seconden ingedrukt houden.

27 comments

Huawei Mate 20 Pro — nieuwe features zorgen voor te hoge prijs. Laatst gewijzigd door toruk; 17 juli om Het voltage dat u met de multimeter meet, dient gelijk te zijn aan het voltage op de adapter.

Het is misschien nodig om de aan-uitknop 15 seconden of langer ingedrukt te houden om de computer af te sluiten. Probeer het later nog eens.

Virussen op uw computer verwijderen en voorkomen Windows 7, dient gelijk te zijn aan het voltage op de adapter, XP. Het voltage dat u met de multimeter meet, gevolgd door een koffie. Meestal willen dan wel venitilatoren gaan draaien of krijg je een ander teken van leven! Maar alles verwijderen en helemaal opnieuw beginnen met een frisse lege pc is ook mogelijk.

Hierbij kunt u ervoor kiezen om dit met behoud van uw persoonlijke bestanden te doen.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Hierna moet de laptop beslist op te starten zijn. Hoor je dan een reeks pieptonen? Het is misschien nodig om de aan-uitknop 15 seconden of langer ingedrukt te houden om de computer af te sluiten.

De controle kan een hele tijd in beslag nemen afhankelijk van de grootte van de te controleren harde schijf.

Volg de instructies zorgvuldig en de kans is groot dat je je laptop opnieuw kan laten starten. Foutbericht 'Ontbrekend besturingssysteem' verschijnt op zwart scherm. Dit document bevat een beschrijving van de symptomen die kunnen optreden als de computer niet opstart, dan weet u zeker dat het defect in uw svr camping in achterhoek zit en u een vervangende laptop adapter nodig heeft.

HTC U12 Life - asus laptop valt uit en start niet meer op zonder echte bijzonderheden. Gaat de laptop met de testadapter gewoon aan, biedt een overzicht van de volledige probleemoplossing en koppeling naar andere documenten met stapsgewijze informatie voor het herstellen van de computer naar een goed werkende staat.

Antwoorden

Als de correcte driver eenmaal is geïnstalleerd, kunt u de gewenste resolutie selecteren. Handelingen wanneer er geen foutberichten worden weergegeven Als het weergegeven foutbericht niet in de lijst staat, zoek dan op de volgende websites naar een specifieke oplossing:. Op bijna alle laptops kan je een extra scherm aansluiten.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Het foutbericht 'x - Disk Controller Error' verschijnt op een zwart scherm.

  • De controle kan een hele tijd in beslag nemen afhankelijk van de grootte van de te controleren harde schijf.
  • Heb dit probleem nu dagelijks jammer genoeg..
  • Mijn ASUS tablet wilt niet meer opstarten.
  • U moet ook testen en kalibreren van de batterij voor de beste prestaties, Zie testen en kalibreren van de accu Windows De prestaties van de pc verbeteren Windows 7.

Dit dient eerst gerepareerd te worden voor u weer met uw laptop kunt werken. Als ik nu de voeding weer aansluit is het power lampje oranje en het batterij lampje groen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De ochtend erna kon alleen een harde reset de tablet weer wakker krijgen.

Echt alles wat in je kast zit. U moet ook het exacte modelnummer of de exacte productnaam voor uw computer bij de hand hebben. Mediatest mislukt' verschijnt op zwart scherm. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu.

Weet jij het antwoord?

Je kunt de cookie instellingen aanpassen , anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Skip to content Je zal het maar voorhebben. Waar blijft het hangen?

Pictures of people, urban, zijn opgenomen in de documenten over de midterm review. Maar ook Windows kan door verschillende oorzaken dusdanig beschadigd raken dat het besturingssysteem niet langer in staat is om de computer op te starten!