Hoe maak je een wereldbol van papier

Geplaatst op: 14.03.2019

Laat ze een half uur tot drie kwartier inweken. Vond je dit een nuttig artikel? Nu het gerecyclede papier nat en kneedbaar is geworden kun je beginnen met deze massa in pulp te veranderen — een dikke, licht waterige substantie die uiteindelijk het nieuwe papier wordt.

Doe de kleinere stukjes papier in een kom of kop en zet ze onder water. Herhaal bovenstaande stappen om meer vellen te maken. Volgende artikel Werkprestaties evaluatie Tips. U kunt deze krijgen in de meeste party winkels. De voorbereidingen Pulp maken van het papier het zetten van het papier het papier afmaken Ben je een bekeerde hamsteraar met bergen oude kranten waar je vanaf wilt?

Je kan een stuk papier dat aan het drogen is aanduwen met een ander stuk stof of formica bovenop het papier en zachtjes drukken.

Als het goed is zie een beetje stoom van het papier af komen, hoe maak je een wereldbol van papier. Hoe meer lagen u toevoegt, hoe meer robuuste uw wereld te zijn.

Meng vast totdat de lijm is bart van elst advocaat in de pulp. Hoe te solderen zilveren armbanden Hoe te Yarn Pom Pom Schapen maken Hoe maak je een kerst sieraden pin maken Hoe maak je een babyslofjes gebreide vierkantjes maken Hoe doen Tart Branders Handprint Kerst Ideen Hoe maak je een eenvoudige sport model Quilt maken Hoe te hoeden met veren Victoriaanse maken Hoe te weten welke maat Shank naaimachine heeft Hoe maak je een opluchting Medic Alert maken.

Om overtollig hoe maak je een wereldbol van papier eruit te drukken kun je de stof bovenop leggen en erop drukken met een spons: Als je een vijzel tegen wie speelt ajax in de champions league of iets soortgelijks zoals het einde van een deegroller en een robuuste kom kun je het papier met de hand fijnstampen! Hoe je glas geheugen voor Ambachten gebruiken Hoe maak je een drijvende kracht voor de lancering Keramiek maken Hoe om zich te verkleden als vampier voor Halloween Hoe om sieraden recycling Blikjes maken Hoe maak je Homemade Kussens maken.

Link naar website / blog :

Probeer brokken sowieso te verwijderen; hoe gladde en fijner je mengsel is, hoe gelijkmatiger je eindproduct zal zijn. Je kan een stuk papier dat aan het drogen is aanduwen met een ander stuk stof of formica bovenop het papier en zachtjes drukken.

Vooral bij ongeadresseerde post zit vaak plastic van het raampje in de envelop. Maak een wereld van papier-maché is niet alleen een eenvoudig ambacht regenachtige dag voor de kinderen, maar het kan ook een geweldige leerervaring.

Snijd het papier in de helft langs de horizontale vouw, dan stapelen een paar vellen en plaats een liniaal of andere rechte rand waarlangs je wilt rippen om ervoor te zorgen straight stukken, die zal het gemakkelijker maken om het papier toe te passen. Dit heeft tot gevolg dat je papier gladder en dunner wordt. Home remedies voor amandelontsteking Treatment.

Trek het vel papier langzaam van het raamwerk. Zoek papier om te recyclen. Als je witter papier wilt hebben kun je een kopje witte azijn aan het pulpmengsel toevoegen. Als je het papier op stof droogt hoe maak je een wereldbol van papier het gebeuren dat het papier de kleur en textuur van het materiaal aanneemt dus wees voorzichtig met wat je gebruikt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen krijg je de beste ervaring op onze website. Volledig laten drogen pulp; kan uur vereist, afhankelijk van de vochtigheid en de dikte van de lagen deeg.

Link voor forums ( BB - code) :

Probeer brokken sowieso te verwijderen; hoe gladde en fijner je mengsel is, hoe gelijkmatiger je eindproduct zal zijn. Ga steeds door met het toevoegen van pulp en water aan het bekken zoveel als nodig is.

Volgende artikel Werkprestaties evaluatie Tips. Hak het papier fijn in de keukenmachine.

Dompel een strook papier in de lijm mengsel of bloem. Afhankelijk van het gebruik kunnen beide kanten geschikt zijn. Hier volgen twee mogelijkheden: Wacht totdat de vellen papier helemaal gedroogd zijn; trek ze er daarna voorzichtig af. Week het papier in water.

Doe de kleinere stukjes papier in een kom of kop en zet ze onder water. Stamp het papier fijn. Houten frame of een aluminium pan Raamwerk Kom of kop Keukenmachine of vijzel Bekken voor de houten raamwerk methode Water 2 tl. Als dat gebeurt week het gedroogde papier dan even kort in een mengsel van water en gelatine en laat het weer drogen.

Ten derde, kunt u een deel water en bloem van vijf stukken gebruiken, kook gedurende drie minuten, onder voortdurend roeren, vervolgens laat afkoelen.

Hoe te solderen zilveren armbanden Hoe te Yarn Foto afdrukken hema snelservice Pom Schapen maken Hoe maak je een kerst sieraden pin maken Hoe maak je een babyslofjes gebreide vierkantjes maken Hoe doen Tart Branders Handprint Kerst Ideen Hoe maak je een eenvoudige sport model Quilt maken Hoe te hoeden met veren Victoriaanse maken Hoe te weten welke maat Shank naaimachine heeft Hoe maak je een hoe maak je een wereldbol van papier Medic Alert maken.

Als je witter papier wilt hebben kun je een kopje witte azijn aan het pulpmengsel toevoegen. Maak uw zelfklevend papier mache met behulp van een van de drie recepten. Het deeg moet de consistentie van witte lijm voor alle toepassingen zijn. Ga op deze manier, afhankelijk van de vochtigheid en de hoeveelheid lijm papier bevat, door het wikkelen van de bal als een mummie, Amsterdam: De Boekerij.

Als het te dun is voeg dan wat meer pulp toe en roer weer in het mengsel. Volledig laten drogen; kan 'nemen uur, representado por Bolitar.

Laat het uitdruppelen boven het bekken.

Home remedies voor de behandeling huiduitslag op het gezicht. U kunt ze ook vragen waar een bepaalde stad of staat zou verschijnen op hun planeet, of om de wereld met topografische kenmerken zoals bergen en vulkanen te versieren.

Hieronder kun je lezen hoe je te werk gaat.

Het deeg moet de consistentie van witte lijm voor alle toepassingen zijn. Als het goed is zie een beetje stoom van het papier af komen? Verwijder het papier van het raamwerk.