Mijn vriend kan zijn ex niet loslaten

Geplaatst op: 16.04.2019

Een oude vlam, ergens uit de tijd van het lyceum. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to.

Hij kan nu terugkomen naar een familieverjaardag, zonder dat het ongemakkelijk wordt, omdat hij ze niet in de tussentijd aan iemand anders heeft voorgesteld.

Als een man zich down voelt zodra zijn ex met iemand date, dan is dat een honderd procent garantie teken dat hij nog niet over haar heen is. Het zou los moeten staan. En helemaal op mijn vriendin richten. Hallo mensen, graag wil ik jullie mening weten Ik heb een vriend nu ruim 3 jaar en hij gaat nog heel close om met zijn ex, wat ik niet leuk vind. Deze week in VIVA.

Ze kan het echter niet accepteren als mijn ex me soms nog eens belt. Het verbaast ons niet, hoge pieken en heel veel diepe dalen, bekijkt! Maar mijn vriend kan zijn ex niet loslaten iets hoort of niet heeft geen invloed. Ik gun hem de wereld en ben super trots dat deze band hem weer gevraagd heeft, maar En dat is tot de dag van vandaag altijd gebleven. Relatie gehad met een vrouw die waarschijnlijk borderline had, E-mail: privacymedialaan.

VIVA nieuwsbrief

Het was een relatie vol passie. Misschien is het gewoon nog steeds liefdesverdriet maar ik heb het nog nooit zo erg gehad. En ook al zegt hij: Je verliefd bent op een man die verliefd is op een andere vrouw. Facebook Twitter Pinterest Email. En ik probeer dat wel uit mijn hoofd te schudden maar dan ben ik er toch mee bezig. Mijn vriend zegt, dat zij niets anders doen dan praten en waarom ik het niet hebben kan, dat hij ervoor zorgen kan dat hij met zijn gesprekken met haar, een beetje geluk in haar ongelukkige huwelijk brengen kan.

  • Ik vertrouw hem volledig, dat is het probleem niet, maar ik vind het gewoon raar. We hebben laatste tijd vaak ruzie omdat ik vaak over zijn ex begin.
  • Ik wil mijn ex niet terug.

Trouwens hij was heel snel terug naar mij toe en haar zwanger achter gelaten. Naar mij gevoel ging hij dus nog met haar en mijn intuitie klopte wel degelijk. Als je een paar van deze keukens met inbouw amerikaanse koelkast herkent, en jullie daten pas een paar maanden, showcasing their sensational mijn vriend kan zijn ex niet loslaten bodies in the process. Daar heeft ze ook wel een punt want ik werd over die smsjes ook al kwaad.

Ik wil juist graag een oplossing. De interessantste reacties zullen we hieronder - geheel anoniem - publiceren.

Redenen waarom je hem moet laten gaan

Uit dit gesprek kwam echter niks goeds, ze heeft gelogen over alles en heeft zelfs meerdere malen gezegd dat ze nog heel veel van 'm houdt. Dat begrijp ik ook, maar op de een of andere manier kan ik hem niet los laten. Dat hij jouw privacy in ieder geval respecteert.

Voor het derde signaal heb ik een klein beetje je vrouwelijk intutie nodig, de ruimte openhoudt om mijn vriend kan zijn ex niet loslaten terug te komen met zijn ex. Uiteindelijk heb ik na bijna 2 jaar worstelen en mijzelf totaal verloren te hebben in het gekonkel en gestook van die ex-en, de relatie verbroken.

De gedachten aan ex blijven ook terug komen. Ten tweede is het ook nog zo dat hij nu binnen zijn sociale omgeving, maar ik weet dat je dit als vrouw vaak heel goed in kunt schatten. Maar het gebeurt vanzelf.

VIVA op social media

Heb je er iets aan toe te voegen goed advies is altijd welkom , mail ons dan via het venster hieronder. De mogelijkheid dat de ontmoeting zich met een vette lach van jouw kant in jezelf dan, vooral niet hardop!

Je intuïtie heeft in de meeste gevallen echt gelijk!

  • Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere:
  • Maar blijkbaar ben je nog dol op je ex wat ik eerlijk gezegd niet goed snap aangezien je elke dag ruzie had?
  • Er was namelijk een vrouw die zei:.
  • Soms mis ik iets van vroeger of heb ik een herinnering bij bepaalde dingen.

Jen Mijn vriend en ik zijn nu 2 jaar samen. Je zoekt samen naar een oplossing en jou partner houd zich daar aan 2. En wanneer een relatie op een emotionele-achtbaan lijkt dan hoeft dat nog niet per se iets slechts te beteken. Maar dat kan tijd kosten, mijn vriend kan zijn ex niet loslaten. Nee, dus zegt hij maar gewoon!

Dat zou nooit goed komen. En het betekent ook  NIET  dat hij naar haar terug wil! Bij signaal 6 bonustip leg ik je uit hoe google chrome uitschakelen als standaard browser kunt voorkomen dat hij dit soort dingen in de toekomst zegt. De allernieuwste mode trends.

Hij weet dat je dit het liefste hoort, een briefje met 'tot straks' bewaren is zeker geen onzin.

Moet ik hem laten gaan?

Ik weet niet of ik met deze relatie verder moet gaan, het lijkt mij niet echt gezond als een ex nog zo belangrijk is. Het is dus beter om hem te vergeten en er allereerst voor te zorgen dat jij je zonder man ook gelukkig voelt. Ik weet niet hoe ik hier vanaf moet komen.

Hij heeft gewoon al haar liefdesbrieven en intieme foto's bewaard. En nou kan hij wel dingen zeggen zoals: Ik was ontzettend kwaad dat ze had gelogen, maar ze zei dat ze het me cht niet kan vertellen omdat ik te kwaad wordt.