Stedentrip londen hoek van holland

Geplaatst op: 14.03.2019

Hoe reserveer ik tickets? Voor het comfort en de veiligheid van alle passagiers, kunnen dan alleen vouw-fietsen worden meegenomen.

No special control added Login met Social Media We zullen uw informatie niet delen met anderen zonder uw toestemming. Indien men een hut heeft geboekt, dient de bagage in de hut te worden gezet.

NS treinkaartjes worden ca. U kunt kiezen tussen de dagafvaart of de nachtafvaart.

We adviseren internationale bezoekers online te boeken. Moet ik mijn e-ticket uitprinten. Vanaf 31 maart krijgt u bij uw ferry stedentrip londen hoek van holland trein ticket een speciaal kaartje uitgegeven door de RET welke geldig is voor het vervangend vervoer met RET n NS. Wilt u dat wij contact opnemen op een tijdstip dat het u goed uitkomt. U kunt kiezen tussen de dagafvaart of de nachtafvaart.

Boek nu en geniet van een stedentrip naar Londen! U kunt hiervoor contact opnemen met het Klant Contact Center op
  • Hoe reserveer ik tickets? Deze bagage zal op de dagafvaarten worden ingecheckt, tenzij er een hut is geboekt.
  • Daarnaast kent Stena Line geen bagage beperking. Voetpassagiers mogen maximaal 2 stuks extra bagage van max.

Voordelig en comfortabel naar Londen centrum met ferry & trein.

Kan ik mijn huisdier meenemen? Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Login met uw Stena Line profiel. Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account. Voor Nederlandse treinen geldt dat een klein huisdier welke in een tas of mand past of op schoot gehouden kan worden, gratis mee mogen in de trein.

Login met uw Stena Line profiel. Houd er rekening mee dat als gevolg van geplande spoorwerkzaamheden tussen Hoek van Holland en Schiedam Centrum er tot april een vervangende busdienst is. Stena Line biedt de meest comfortabele en voordeligste route naar hartje Londen. Dit kan via het nummer 06 U kunt kiezen uit alle stations van 'Greater Anglia', stedentrip londen hoek van holland.

Een stedentrip naar Londen boeken

Indien u een boeking heeft gemaakt inclusief treinkaartjes in Nederland, ontvangt u hiervoor separate treinkaartjes welke naar uw huisadres worden gestuurd. Dit geldt alleen voor adressen in Nederland, Belgie en Luxemburg. Voor het comfort en de veiligheid van alle passagiers, kunnen dan alleen vouw-fietsen worden meegenomen.

Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account. Kan ik een fiets meenemen. U ontvangt geen aparte treinkaartjes voor het traject binnen Engeland! Deze beperkingen gelden van maandag tot en met vrijdag, behalve op stedentrip londen hoek van holland. Het e-ticket is een geldig reisdocument voor uw treinreis op de Greater Anglia treindiensten in het Verenigd Koninkrijk en voor uw Stena Line overtocht.

Hier vindt u aanbiedingen voor een korte vakantie, weekje of weekend weg in Engeland.

Business Traveller Veelgestelde vragen Voorwaarden Login. Wat als ik mijn reservering annuleer? Excuses voor het eventuele ongemak.

Londen is n van de meest fantastische steden ter wereld. Ontdek in 1 minuut zelf wat de overtocht met de boot zo comfortabel maakt! Het e-ticket is een geldig reisdocument voor uw treinreis op de Greater Anglia treindiensten in het Verenigd Koninkrijk en voor uw Stena Line overtocht, stedentrip londen hoek van holland. U kunt hiervoor contact opnemen stage maatschappelijk werk groningen het Klant Contact Center op We adviseren internationale bezoekers online te boeken.

Dit geldt voor de diensten naar Stratford en Londen Liverpool Street station: Hoeveel bagage mag ik meenemen. Indien u reist met een scootmobiel dient u vervoer op maat te regelen. Houd er rekening mee dat als gevolg van geplande spoorwerkzaamheden tussen Hoek van Holland en Schiedam Centrum er tot april een vervangende busdienst stedentrip londen hoek van holland.

Informatie bagageregels ยป Vraag: Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. Bij boekingen tot 8 dagen voor vertrek, worden de NS treinkaartjes direct na betaling verzonden.

Login met uw Stena Line profiel. De meest comfortabele reis naar Londen. Snel bellen via uw PC Bel ons. U kunt uw vragen ook via WhatsApp stellen.