Bamses Brandskola

Bamses Brandskola övningshus

Vad passar bättre på Nybro Brinner, än att prova på Bamses Brandskola?
På Bamses Brandskola får man lära sig, hur man skall göra om det har börjat brinna. Här hos brandkåren får alla barn prova på hur det är att krypa i tät "brandrök". De får prova hur det går till att släcka om det har börjat brinna i någons kläder. De får också veta vart och hur de ska kalla på hjälp via 112.
I våra små övningshus får barnen veta allt om hur det går till om olyckan skulle vara framme. Kanske de vuxna kan lära sig ett och annat också?


Glädjepatrullen - gladare än ett barnkalas

Glädjepatrullen Logo

Glädjepatrullen ger fartfylld underhållning för barn i alla åldrar. Under en 30 minuter lång och medryckande show låter vi barnen medverka i sång och dans.
Glädjepatrullen har stor erfarenhet av att arbeta med barn och har utformat en pedagogisk show med sånger och rörelser som barnen känner igen och lätt kan följa med i tillsammans med Glädjepatrullens gitarr och sjung och förinspelad bakgrundsmusik. Den ständiga kontakten med publiken gör det alltid svårt att stå still.
söndagen den 6 juni har alla barn möjlighet att under Barnens dag se detta spektakel både på förmiddagen och eftermiddagen och då på Torgscenen.
Hemsida: www.pimamusik.com