Amsterdam naar antwerpen auto

Geplaatst op: 16.04.2019

Uw ticket geeft u toegang tot elke trein op de gekozen dag van vertrek. Vanuit de Randstad reist u snel met de trein naar Antwerpen. Agentensite alles over Agentensite.

Neem vervolgens rechts de Singel en ga rechtdoor richting Schelde tot aan de T-kruising met de Scheldekaaien. Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Intercity Brussel Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Thalys Bekijk de reisplanner Houd rekening met vertraging of werkzaamheden en controleer uw reis in de reisplanner.

U rijdt achtereenvolgens langs de Groenendaallaan en Noorderlaan die aansluit op de brede boulevard Italiƫlei. Volg Antwerpen-Centrum Borgerhout , uitrit Rijd rechtdoor onder de spoorwegbrug tot aan het eerste verkeerslicht en draai rechtsaf langsheen het stadspark. Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet.

Wandelen Antwerpen Houdt u ook zo van avontuur en nieuwe plekken ontdekken. En reist u op een doordeweekse dag, dan is dit tarief ng goedkoper, amsterdam naar antwerpen auto. Welke stations horen bij zone Antwerpen. Premium Kosteloos wijzigen Kosteloos annuleren Altijd beschikbaar. Volg rechtdoor tot u aan het tweede verkeerslicht de boulevard bereikt.

Hier draait u rechtsaf langsheen het Koning Alberpark [Prins Albertlei].

Antwerpen ligt op een centraal kruispunt van Europese snelwegen en is makkelijk te bereiken met de wagen. Treinen alles over Treinen.

Uitgebreide route-informatie

Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet.

Deze kaart is verkrijgbaar voor 24, 48 of 72 uur en geeft gratis toegang tot diverse grote musea en De Koninck Antwerp City Brewery. Neem vervolgens rechts de Singel en ga rechtdoor richting Schelde tot aan de T-kruising met de Scheldekaaien.

Blijf rechtdoor de Jan Van Rijswijcklaan volgen tot aan het zesde verkeerslicht. Zakelijk alles over Zakelijk.

Raadpleeg voor het volledige reisoverzicht de reisplanner Tickets uitgegeven vanuit of naar Antwerpen-Centraal zijn ook geldig in de gewone treinen vanuit of naar zone Antwerpen. Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet. Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Intercity Brussel Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Thalys Bekijk de reisplanner Houd rekening met vertraging of werkzaamheden en controleer uw reis in de reisplanner, amsterdam naar antwerpen auto.

Rijd rechtdoor onder de spoorwegbrug tot aan het eerste verkeerslicht amsterdam naar antwerpen auto draai rechtsaf langsheen het stadspark. Houd richting Schelde aan tot de T-kruising met de Scheldekaaien.

Thalys-tickets naar Antwerpen kunt u al vanaf waarom is alcohol slecht voor je spieren maanden van tevoren boeken.

Volg Gazet van Antwerpen:

Faciliteiten in de trein Wij informeren u graag over alle faciliteiten aan boord, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen. Deze kaart is verkrijgbaar voor 24, 48 of 72 uur en geeft gratis toegang tot diverse grote musea en De Koninck Antwerp City Brewery.

Uw ticket geeft u toegang tot elke trein op de gekozen dag van vertrek.

Registreer je wagen voor je naar Antwerpen komt en controleer of je de zone binnen mag. Neem het uiterst linkse baanvak richting Antwerpen-Centrum en rijd door de tunnel tot aan de verkeerslichten van de Singel. Aan het tweede verkeerslicht rijdt u amsterdam naar antwerpen auto de Scheldekaaien op. Onze bestemmingen alles over Onze bestemmingen? Houd richting Schelde aan tot de T-kruising met de Scheldekaaien.

Daarnaast ontvangt u een bonnenboekje met korting bij verschillende winkels. Thalys-tickets naar Antwerpen kunt u al vanaf 4 maanden van tevoren boeken.

Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet. De prijzen van treintickets voor Intercity Brussel zijn afhankelijk van het vertrek- en aankomststation en het moment van boeken en reizen.

Neem vervolgens rechts de Singel en ga rechtdoor richting Schelde tot aan de T-kruising met de Scheldekaaien. Rijd rechtdoor onder de spoorwegbrug tot aan het amsterdam naar antwerpen auto verkeerslicht en draai rechtsaf langsheen het stadspark. Wandelen Antwerpen Houdt u ook zo van avontuur en nieuwe plekken ontdekken.

Neem het uiterst linkse baanvak richting Antwerpen-Centrum en rijd door de tunnel tot aan de verkeerslichten van de Singel. Raadpleeg voor het volledige reisoverzicht de reisplanner Tickets uitgegeven vanuit of naar Antwerpen-Centraal zijn ook geldig in de gewone treinen vanuit of naar zone Antwerpen. U kunt ervoor kiezen om de treinreis met Thalys of Intercity Brussel te maken.

Vroeg boeken is voordelig reizen? Lees hier alle voordelig boeken tips, amsterdam naar antwerpen auto. Kies op basis van uw wensen met welke trein u naar Antwerpen reist.

Mijn opties voor kosten

Treinen alles over Treinen. Hier draait u rechtsaf langsheen het Koning Alberpark [Prins Albertlei]. Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Intercity Brussel Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Thalys Bekijk de reisplanner Houd rekening met vertraging of werkzaamheden en controleer uw reis in de reisplanner.

Gratis toegang tot de lounges Heeft u een 1e klas-ticket, dan kunt u in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met een gratis drankje aangenaam verblijven in de NS International Lounge.

Boek online en vermijd boekingskosten. Blijf rechtdoor de Jan Van Rijswijcklaan volgen tot aan het zesde verkeerslicht. Lemanstraat tot aan het verkeerslicht en draai naar rechts langsheen het Koning Albertpark [Prins Albertlei].