App om korte filmpjes te maken

Geplaatst op: 15.04.2019

Filmora is gekend om haar krachtige videobewerkingssoftware voor professionals. Het handige aan Quik is dat je van tevoren kan bepalen hoeveel je tijd je in het maken van een video wilt stoppen. Het eindresultaat kun je in de cloud opslaan en delen op diverse social media, met inachtneming van de eerdergenoemde beperkingen.

Inloggen met een ander account is uiteraard mogelijk. Hiermee kijkt u televisieprogramma's terug en kunt u delen van uitzendingen delen met uw vrienden en familie. De bewerking bestaat uit drie stappen. Dit artikel werd geactualiseerd op maandag 18 december MPEG Streamclip neemt niet eens een halve MB schrijfruimte in beslag, maar dit piepkleine programmaatje biedt desalniettemin verrassend veel mogelijkheden.

Twitter, de grote concurrent van Facebook, heeft ook in een andere app overgenomen genaamd Vine.

Je telefoon is immers beperkter van capaciteit en vooral veel kleiner van beeldschermformaat. RealTimes is een gratis mobiele app voor Miracle ilse de lange chords piano en iOS waarmee u een videocollage maakt van de mooiste fotomomenten uit uw leven.

Net daarboven de verschillende categorien, en mobiele apps. Daarnaast webapplicaties, app om korte filmpjes te maken, waar u eenvoudig tussen heen en weer schakelt, zal u overigens nog steeds advertenties te zien krijgen.

Een bonus tip is de mobiele video app van de oprichters van YouTube: Veel lastiger is het niet.

  • Het eindresultaat kun je in de cloud opslaan en delen op diverse social media, met inachtneming van de eerdergenoemde beperkingen. Daar hoeft u verder niets meer voor te doen.
  • OpenShot ondersteunt vele bestandsformaten.

Meest gelezen

In welke landen is de levenskwaliteit het hoogst? Twitter, de grote concurrent van Facebook, heeft ook in een andere app overgenomen genaamd Vine. Dat kan met Magisto , een webapplicatie die tevens beschikbaar is als mobiele app voor iOS en Android. Het is een lichte app 91 MB; Apples iMovie is bijvoorbeeld MB , die misschien ook wel wat minder uitgebreid is dan de directe concurrenten.

Windows, Mac, Linux   Lightworks is de meest professionele gratis videosoftware die je kunt krijgen. Als je de tijd en moeite hebt genomen de gebruikershandleiding van A tot Z, en het programma eenmaal in de vingers hebt, heb je een ongekende controle over elke clip.

Het geheimzinnige algoritme van Tinder   5 tips voor de perfecte Tinder-profielfoto wetenschappelijk bewezen   Verslaafd aan social media. Cute CUT heeft de volgende kenmerken: Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden.

Jij bepaalt daarbij het tempo, de muziek en de volgorde van de clips. De mogelijkheden zijn divers en de app zorgt gegarandeerd voor heel veel hilariteit. Het programma is app om korte filmpjes te maken gebruikersvriendelijk en je hebt alle knoppen onder handbereik.

Gerelateerd

Hiermee kijkt u televisieprogramma's terug en kunt u delen van uitzendingen delen met uw vrienden en familie. Het bedrijf biedt echter ook een gratis app voor op de mobiele telefoon: Handig, maar enkel met een snelle internetverbinding, want je zult je videobestanden eerst moeten uploaden alvorens ermee aan de slag te kunnen.

En het mooie is, u hoeft daar helemaal niets voor te doen. Het eindresultaat kun je in de cloud opslaan en delen op diverse social media, met inachtneming van de eerdergenoemde beperkingen, app om korte filmpjes te maken.

Holo heeft de volgende kenmerken: Zo kunt u bijvoorbeeld een aap laten dansen in de video van uw kind of een scene uit een film naspelen met een levensechte Spiderman. Via die site kunt u uitzendingen van de publieke omroep terugkijken.

Veel lastiger is het niet. Net daarboven de verschillende categorien, waar u eenvoudig tussen heen en weer schakelt.

Net binnen

Door de VLC app te installeren hoeft u geen tijd meer te verspillen aan het converteren van filmpjes naar een bestandsformaat dat geschikt is voor uw tablet of smartphone. Deze kaart vertelt het je Volgende: Bezitters van een iPhone of een iPhone hebben niet standaard toegang tot deze functie. Er is verrassend veel gratis software voor videobewerking op de markt, waarmee je je filmpjes in een professioneel jasje kunt steken.

Windows   Free Video Editor , voorheen bekend als Free Video Dub en niet te verwarren met de gelijknamige editor van VSDC, is een eenvoudig programmaatje waarmee je ongewenste fragmenten uit je filmpje kunt knippen, zonder dat het opnieuw wordt gecodeerd en er kwaliteit verloren gaat.

Magisto selecteert automatisch de meest interessante fragmenten uit uw filmpje om te gebruiken. Allereerst selecteert u het filmpje wat u in de montage wilt gebruiken. FilmoraGo is n van de beste video-apps voor iOS en Android!

Daarnaast heb je de beschikking over tientallen video- en audio-effecten, lagen, de muziek en de volgorde van de clips. Die zijn vergelijkbaar met filters als bij Instagram, maar dan subtieler. Duidelijk een aanrader dus, app om korte filmpjes te maken. De makers van Photoshop hebben ook een prima app voor videobewerking: Jij bepaalt daarbij het tempo, gebruik vermenigvuldigen zodat de grijze heeft geen betrekking op de regels.

WeVideo is een gratis webapplicatie voor het maken en bewerken van films. U heeft een Instagram-account nodig om in te loggen, maar als u de app van Instagram al gebruikt op uw smartphone, wordt uw account gelijk al herkent.

Free Video Editor , voorheen bekend als Free Video Dub en niet te verwarren met de gelijknamige editor van VSDC, is een eenvoudig programmaatje waarmee je ongewenste fragmenten uit je filmpje kunt knippen, zonder dat het opnieuw wordt gecodeerd en er kwaliteit verloren gaat. Vervolgens kunt u deze delen met uw vrienden op het Instagram netwerk of via uw Facebook of Twitter account.

Naast het afspelen van video's kunt u hiermee zelfs bestanden synchroniseren met onder andere Dropbox en films streamen vanaf een UPnP media server. Magisto doet het voor je! Met deze app app om korte filmpjes te maken u professioneel ogende filmpjes zonder de video's eerst op uw computer te hoeven zetten en daarop een montageprogramma te gebruiken.