Om nooit te vergeten engels

Geplaatst op: 15.02.2019

Hij was 'n voorbeeld voor ons allen, een gorilla om nooit te vergeten Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Dutch Nu wil ik het Parlement op het hart drukken om niet te vergeten dat er in een vrije economie niet zoiets bestaat als prioriteiten. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Middle Park krijgt een show om nooit te vergeten. Ça a été une nuit mémorable. Dutch Het gaat hierbij om democratisch gekozen instellingen, zoals het Europees Parlement en niet te vergeten de Raad. Trust me, it'll be a night to remember.

Middle Park krijgt een show om nooit te vergeten. Well, that's what I'd call a knight to remember. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. What a memorable prank. This will surely om nooit te vergeten engels a Thanksgiving This will be a night to remember.

Thompson's gift is to never forget who owes him what. Dutch Ik moedig de Raad, de Commissie en niet te vergeten de VN aan om in actie te komen en deze resolutie serieus te nemen.

Gerelateerde vragen

Het comité is nieuwsgierig naar 'een avond om nooit te vergeten '. English too too much. Zoek om nooit te vergeten in: I'd be happy to make your anniversary something to remember just so long as you know couples cost a little bit more. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

  • Et tout le monde en dirait que ce fut une soirée mémorable. Het comité is nieuwsgierig naar 'een avond om nooit te vergeten '.
  • Middle Park va avoir une mi-temps inoubliable. Ik zou graag van jullie jubileum iets om nooit te vergeten maken Zolang je weet dat stelletjes wat duurder is.

Ik beloof dat het een avond zal worden om nooit te vergeten. Dit wordt een nacht om nooit te vergeten. Voorbeelden zien voor de vertaling to remember Bijwoord 21 voorbeelden met overeenstemmingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Een avond om nooit te vergeten is waar elk meisje van droomt.

2 Antwoorden

This is a night to remember. Dutch En dan is er, niet te vergeten , het meerjarenprogramma voor het midden- en kleinbedrijf. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Ik wil de Commissie ook verzoeken om bij de verdeling van de noodhulp Tsjechië en Slowakije niet te vergeten.

Dit is een avond om nooit te vergeten. Dutch Het gaat hierbij om democratisch om nooit te vergeten engels instellingen, zoals het Europees Parlement en niet te vergeten de Aloe vera plant luchtzuiverend. Beslist 'n avond om nooit te vergeten. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Trust me, it'll be a night to remember. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Of liever nieuwe woorden leren.

"om nooit te vergeten" vertalen - Engels

Oh, Ce fut une soirée mémorable. This'll be a night to remember. Nou, dat is wat ik een "knight" om nooit te vergeten noem! Voorbeelden zien die dont on se souviendra bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Middle Park va avoir une mi-temps inoubliable.

Beslist 'n avond om nooit te vergeten. Ce fut un t inoubliable. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Middle Park va avoir une mi-temps inoubliable. Hij was 'n voorbeeld voor ons allen, een gorilla om nooit te vergeten It was a summer to remember, om nooit te vergeten engels. Het is Mr Thompsons gave om nooit te vergeten wie hem wat schuldig is. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

"niet te vergeten" vertalen - Engels

Dutch Ruimte voor ontplooiing en, niet te vergeten , financiële zekerheid spelen daarin een belangrijke rol. Dutch Het droevigste is dat het erg moeilijk is dit niet te vergeten. English to staple to rivet.

Zoek om nooit te vergeten in:. Het was een nacht om nooit te vergeten. Voorbeelden zien voor de vertaling mmorable Bijvoeglijk naamwoord 7 voorbeelden met overeenstemmingen.