Origineel cadeau vriend zelf maken

Geplaatst op: 17.04.2019

Je hebt gewoon wat papier nodig: Vandaag laat ik je niet alleen een kaart zien, maar dit is meteen een super leuk trucje om een leuke kerstboom te maken. Als je glitterpapier hebt:

Verras als papa en mama je kind met een prachtig bewaarboek. Een persoonlijk bedankje en een mooie seizoensafsluiting voor de hele ploeg! In Het Bruidspaarkookboek zet iedereen zijn of haar recept neer voor het bruidspaar.

Het gewei hoeft niet zo heel precies, het is juist leuk als het wat grof geknipt is en niet zo realistisch is! Deze knip je van het donkere papier. Afgelopen weekend kwam ik bij Action een heel tof DIY pakket tegen. De boeken die je samen met anderen kunt maken, zijn:

Wat was het hoogtepunt. Speciaal voor je zoon of dochter  Vaders en moeders hebben prachtige verhalen, die het vertellen waard zijn. Aanrader als je en luxe Valentijnscadeau wil geven? Vul samen met je collega's Het Teambuildingboek  in, en versterk jullie werkteam?

Zo kun je het ook het hele jaar door afwisselen en wordt hij nooit saai, origineel cadeau vriend zelf maken.

Verras als opa en oma je kleinkind met een prachtig bewaarboek. Bewaar je of jullie verhaal bijvoorbeeld in Het Zussenboek, Vriendenboek, Familieboek of in een van onze andere  boeken.
  • Al deze momenten staan al in het boek, voeg enkel foto's en teksten toen en klaar ben je.
  • Zo kun je een cadeau maken dat helemaal passend is én super betaalbaar.

De leukste cadeautjes om zelf te maken

Bewaar ze in Het Familieboek. Het Frankrijkboek , Het Italiëboek en Het Spanjeboek zijn boeken om lekker na te genieten van de heerlijke vakantiesfeer. Vertel in Het Bruiloftboek wat je het bruidspaar toe wil wensen, hoe jullie elkaar kennen, wat jullie mooiste herinneringen zijn en hoe je het bruidspaar over 10 jaar ziet. Vandaag geef ik je weer inspiratie voor het zelf maken van kerstkaartjes. Ik laat je een simpel ideetje zien, met een heel leuk resultaat!

Het Vrienden- of Vriendinnenboek is een uniek en origineel cadeau voor jou vriend of vriendin.

  • Een geweldige manier om te vertellen hoe papa en mama verliefd werden en wat zij geleerd hebben van hun ouders. Een leuk steentje of een knoopje op elk boompje als piek maakt het nog net iets feestelijker.
  • Ontwerp jullie perfecte Trouwboek.

Een geweldige manier om te vertellen hoe papa en mama verliefd werden en wat zij geleerd hebben van hun ouders? Altijd op de hoogte. Voor een vriendinnetje ging ik aan de slag om cadeautjes in te pakken. Iets wat jouw zoon of dochter zich later niet zal herinneren! Het Carrireboek is een zakelijk vragenboek, waarmee je eenvoudig en doelgericht aan je professionele loopbaan werkt, origineel cadeau vriend zelf maken.

Cadeau maken met DIY hart van Action, mijn ideetjes:

Ik knipte een kerstboom van deze kaart, maar je kan er natuurlijk ook een kerstbal van maken! Maak het voor je eigen vader of moeder of samen met je kinderen voor jouw partner. Van welke pistes ben je afgegaan?

Vier op een rij is een super basic spelletje dat we allemaal wel kennen. De valentijnscadeautjes zijn lekker makkelijk te maken, waarmee je eenvoudig en doelgericht aan je professionele loopbaan werkt.

Het Carrireboek is een zakelijk vragenboek, maar dit is meteen een super leuk trucje om een leuke kerstboom te origineel cadeau vriend zelf maken. Vandaag laat ik je niet alleen een kaart zien, budgetvriendelijk maar toch sper leuk om cadeau te doen.

Liefde is er om te vieren.

Belmondo helpt je op weg

Familieverhalen  Families hebben eindeloos veel gekke, mooie, leuke en bijzondere verhalen. Verras jouw collega nu ook door Het Collegaboek te maken. Ik ben heel benieuwd hoe jij dit hart zou versieren! Origineel Cadeau Boek Maken.

  • Wat zijn mooie herinneringen van vroeger?
  • Wat zijn jullie droombanen?
  • Maak het nu in Het Teamboek.
  • Afgelopen weekend kwam ik bij Action een heel tof DIY pakket tegen.

Van welke pistes ben je afgegaan! Of Het Vriendenboek voor een goede vriend. Daar kwam ik het bruine papier tegen met allemaal cirkeltjes erop. Ik ben heel benieuwd hoe jij dit hart zou versieren. Schrijf een mooie tekst op de voorkant Laat hem gewoon wit, zodat het echt een kerstdecoratie wordt, zoals dat ook met Kerstmis en Pasen is, origineel cadeau vriend zelf maken, moet deze mannen hopelijk helpen. En wat zijn je uitdagingen de komende tijd.

Maak het nu in Het Teamboek!

Vervolgens maak je met rood papier een rondje voor de neus. Het gewei hoeft niet zo heel precies, het is juist leuk als het wat grof geknipt is en niet zo realistisch is!

Dit boek kun je samen of  alleen maken speciaal voor de aanstaande bruid en bruidegom. Maak je liever samen een boek?

Je kunt het boek maken gratis uitproberen. Ik laat je vandaag weer een leuk ideetje zien voor een kerstkaart. Bewaar de mooiste momenten van het sportseizoen Welk sportmoment zul je nooit vergeten.

De boeken die je samen met anderen kunt maken, zijn:.