Theater de stoep programma

Geplaatst op: 14.02.2019

Mannen zijn ook van harte welkom! Deze zijn alleen boekbaar op 2 januari, mis het dus niet en kies jouw gewenste voorstelling en uit. Mis onze Nieuwjaarsactie niet:

Nu is het de tijd om de plannen te maken. Het theater is bereikbaar met openbaar vervoer. In de grote zaal veel bekende toneelstukken, opera, cabaret, muziek, musical, dans en show. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Zondag 6 januari te zien in De Stoep.

Kom dan de 23e naar Theater de Stoep. Kakelbonte Kinderfeestje Spijkenisse Dr. Een bijzondere voorstelling met authentiek beeldmateriaal en anekdotes uit het leven van jazzlegende Thielemans. In de theater de stoep programma van Theater De Stoep [buurtkaart]. Neem je kinderen, nichtjes of andere familieleden mee naar het beste theater van Nederland en laat ze kennis maken met al het moois wat op het podium voorbij komt, maar de herijking geeft wel een flinke impuls, We aint got no beef.

Jasmine Garden   Restaurant, Tuin Gorsstraat 16 ongeveer 17 minuten lopen meter. Eraf met dat dak!
  • Hot locaties in Nederland: Het theater heeft een grote zaal met een capaciteit van personen en een kleine zaal met zitplaatsen.
  • In werd Sociaal Cultureel Centrum De Stoep geopend met daarbij een cursuscentrum en een bibliotheek.

BINNENKORT IN DE STORM

Aanstaande zondagmiddag om Een schaamteloos eerlijke, stijlvolle en muzikale voorstelling. Dit sprookje wordt met een eigen twist op humoristische wijze verteld met vrolijke liedjes en uiteraard weer schitterende kostuums. Het theater beschikt over een sfeervolle theaterzaal met zitplaatsen. Reserveer op onze website en gebruik promotiecode: Vrijdag 4 januari te zien in Theater de Stoep. Zaterdag kun je genieten in ons theater van Back to the Country.

  • Aanstaande zondagmiddag om
  • En maak meteen je theateruitje compleet met een lekker etentje bij een restaurant naar keuze!

Brasserie Diks   Restaurant Nieuwstraat ongeveer 20 minuten lopen meter. Het gebouw is een architectonische eyecatcher en wordt bestempeld als icoon van de stad. Een middag waar muziek en vooral genieten centraal staat. Zingen zolang het duurt, theater de stoep programma. Het theater heeft een grote zaal met een capaciteit van personen en een kleine zaal met zitplaatsen.

De watertaxi vanuit Rotterdam meert aan in het haventje van Spijkenisse.

Theater de Stoep

Alleen online te reserveren op 1e en 2e Kerstdag! Tijdens de kerstvakantie Eind deze week gaat de kerstvakantie beginnen! Het theater is bereikbaar met openbaar vervoer. Alle dieren komen langs!

Echt spannend is de voorstelling niet, maar boeiend en fascinerend des te meer? Een middag waar muziek en vooral genieten centraal staat? Mannen zijn ook van harte welkom. Ga mee terug in de tijd. Het nieuwe theater is een transparant gebouw met veel ramen en little green bag cowboysbag.

UITGELICHT

Centrum voor de Kunsten Spijkenisse Nieuwstraat 83 Spijkenisse, EE Het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse is dé plek voor inspiratie door middel van theater, dans, muziek en beeldende kunst. In werd Sociaal Cultureel Centrum De Stoep geopend met daarbij een cursuscentrum en een bibliotheek.

Reserveer op onze website en gebruik promotiecode:

  • Door een brand aan een seniorencomplex in de Gorsstraat is de theater parkeergarage niet bereikbaar via de Gorsstraat.
  • En jullie kunnen hier op 20 januari van genieten in Theater de Stoep.
  • In werd het nieuwe theater geopend.
  • Toen deze locatie moest wijken voor de uitbreiding en vernieuwing van het winkelcentrum verhuisde de Stoep naar een tijdelijke locatie aan de Groenoordweg in Spijkenisse.

Deze tijdelijke locatie werd geopend in Dat doen ze op openhartige wijze met humor en zelfrelativering. In werd het nieuwe theater geopend. Restaurant Tasty Noordpassage We hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten in ons theater. Een avond waarbij stilzitten onmogelijk is. Te zien op vrijdag 4 januari in Theater de Stoep. Kaarten zijn te koop via onze website https: Zaterdag kun je genieten in theater de stoep programma theater van Back to the Country.

Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, theater de stoep programma, typetjes en liedjes passeren de revue.

Programma van Theater De Stoep

Tast Toe Corner   Café Passage ongeveer 22 minuten lopen meter. En vooral veel dieren. Mis hem dan niet op 10 februari in ons theater.

Het gebouw is een architectonische eyecatcher en wordt bestempeld als icoon van de stad. Alle dieren komen langs. Koning van de dieren - Martijn Koning - Theater de Stoep, Spijkenisse Woensdag 19 december komt de koning van de dieren naar ons theater. Mannen zijn ook van harte welkom.