Windows vista map beveiligen met wachtwoord

Geplaatst op: 02.04.2019

Proteger uma Pasta no Windows , Español: Gedetailleerde info en gratis download vind je hier: Heb je de image aangemaakt, dan zie je het bestand en de gekoppelde image verschijnen.

Sommige software zal alleen maar wachtwoorden instellen voor mappen die je kiest. Begrijp de verschillende opties. Om je bestanden en mappen in Mac OS X met een wachtwoord te beveiligen maak je een versleutelde disc image, die je kunt mounten of koppelen wanneer je de bestanden maar wilt gebruiken. Administrators hebben toegang tot elke account op de machine. Maak een versleutelde sparse image.

Klik op Bestand en selecteer Wachtwoord toevoegen. AxCrypt Gratis Software Site. Na de installatie van WinRAR klik je met de rechtermuisknop op de te beveilgen map en klik je op "Add to archive". Er opent een nieuw venster. Cookies maken wikiHow beter.

Aanbevolen berichten

Creëer meerdere gebruikers Maak een gecomprimeerde map aan in Windows XP Maak een gecomprimeerde map in Windows Vista en latere versies Maak een onzichtbare map Download software van derden.

Maar er zijn wel degelijk manieren om je bestanden te beschermen. Als het programma draait klik je op File, en vervolgens selecteer je New.

Dit teken gedraagt zich anders dan een spatie, omdat het invoeren van een spatie ongeldig is als bestandsnaam. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

  • Druk 2 maal op "OK".
  • Pas de instellingen aan. Hiermee maak je een nieuw.

Je kunt het bestand dat zal worden gemaakt een andere naam geven. Dit is niet wat je wilt, omdat een hacker bijvoorbeeld alle bestanden in die mappen kan zien waardoor hij gemotiveerd kan worden om verder toegang te zoeken.

Hiermee maak je een nieuw. Aan de rechterkant van het 7-Zip-venster zie je twee velden waar je een wachtwoord in kunt vullen en bevestigen voor het bestand! Je het weer vandaag in oirsbeek gevraagd worden windows vista map beveiligen met wachtwoord een wachtwoord in te voeren en te bevestigen.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Mappen beveiligen met wachtwoord Door Simon31 , 15 januari in Archief Windows Algemeen beste beveiligen foto foto's gewoon kenners probleem wachtwoord windows. Echter bestaad er wel een andere manier om een map te beveiligen. Installeer alleen beveiligingsprogramma's van vertrouwde bedrijven. Een windows map kan je niet standaard beveiligen met een wachtwoord.

Je zult gevraagd worden om een wachtwoord in te voeren en te bevestigen. Protect a Folder in Windows , Italiano: Maar er zijn wel degelijk manieren om je bestanden te beschermen.

Deze gids maakt gebruik van 7-Zip. Het is gelukt via Winrarthe daughter of the late Major Bruce Middleton Hope Shand and the late Hon Rosalind Maud Shand (nee Cubitt).

Bescherm je account met een wachtwoord.

Vrageninfo

Gedetailleerde info en gratis download vind je hier: Voeg er een wachtwoord aan toe. Dit teken gedraagt zich anders dan een spatie, omdat het invoeren van een spatie ongeldig is als bestandsnaam. De bestanden in de map van een Gebruiker User is alleen toegankelijk voor die gebruiker. Verwijder of verplaats het origineel zodat niemand er meer bij kan komen.

  • Je kan dit doen met WinRAR.
  • Cookies maken wikiHow beter.
  • Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites.
  • Bescherm je account met een wachtwoord.

Zowel onder Windows als in Mac OS X is er vanuit het besturingssysteem geen mogelijkheid om je mappen te beschermen met een wachtwoord, windows vista map beveiligen met wachtwoord. Creer een gecomprimeerde map. Selecteer een van deze om je map een leeg pictogram te geven. Een map heeft beveiligen met WinRAR heeft echter wat nadalen zoals stegisoft reeds vermelde.

Je kunt het bestand dat zal worden gemaakt een andere naam geven. Jak ochrnit sloky heslem , Ting Vit:. Heb je de image aangemaakt, dan zie je het bestand en de gekoppelde image verschijnen. Maak het gecomprimeerde bestand.

Kopieer en plak of klik en sleep je bestanden naar het nieuwe. Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Klik op OK wanneer je klaar bent.

Jak ochrnit sloky heslem , Ting Vit: Selecteer de map die je met een wachtwoord wilt beschermen. Als je beschikt over de vereiste versie in Vista of W7, met de executable die je kan vinden in onderstaande bijlage, 2003.