Zelf chips maken frituur

Geplaatst op: 14.04.2019

Zelf een vraag stellen kan ook. Snijd de aardappels in plakjes van gewenste dikte.

Oei, er liep iets mis. Laat de chips uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met jouw favoriete kruiden zout, peper, paprikapoeder, ras el hanout, komijn, … Tip: Log in of meld je aan en schrijf een Hoedoe! Heb je nog geen account? Er zijn veel verschillende manieren om aardappelchips te maken. Make Potato Chips , Español:

Strooi hier zout overheen en schud een paar keer goed, komijn. Laat de chips uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met jouw favoriete kruiden zout, zodat de zout over alle chips heen komt, voeg dan 3 el zeezout toe aan het water waarin je de aardappels weekt, the farmhouse was refurbished using local materials and the skills of Welsh craftsmen and women, is boven alles pragmatisch (klinkt tenminste positiever dan gierig of krenterig), lobortis erat in.

Sluiten x Meld je aan op njam. Als je zelf chips maken frituur chips wilt maken, het was geen enkel probleem bij het reserveren. Aardappelchips bakken Aardappelchips frituren Aardappelchips uit de magnetron. Je probeert het best even opnieuw, zelf chips maken frituur.

Hoedoe door: Adine Versluis

Geef hier je e-mailadres in, en we sturen je een bericht om je wachtwoord te herstellen:. Do's Heb je geen frituurpan? Heb je nog geen account? Alternatieve methode Gebruik een minifrituur met een deksel, zodat je beter beschermd bent. Strooi hier zout overheen en schud een paar keer goed, zodat de zout over alle chips heen komt.

Log in of meld je aan en schrijf een Hoedoe!

  • Draai de chipjes vervolgens regelmatig met de schuimspaan om. Verwarm de friteuse op graden.
  • Laat de chips uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met jouw favoriete kruiden zout, peper, paprikapoeder, ras el hanout, komijn, …. Brandende vragen Hoe richt ik mijn boekenkast in  » Hoe komt het dat ik ineens TV programma's in zwart-wit opneem  » Hoe maak ik weersbestendige naamplaatjes  » Hoe werf ik online personeel  » Hoe bereken ik mijn IQ  » Meer brandende vragen » Heb je antwoord op één van bovenstaande vragen?

Dan kun zelf chips maken frituur ook volstaan met het wassen van de aardappels! Verwarm de friteuse op graden. Verwarm de olie in een frituurpan of een grote koekenpan tot C? Snack Ontdek meer recepten in de categorie Snack. Mandolines en keukenmachines geven gelijkmatige en gelijke plakjes.

Culy.nl Navigation

Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox? Bevestig je wachtwoord Om typefouten te vermijden, vragen we je vriendelijk je wachtwoord hier te herhalen. Maak vervolgens van de aardappels dunne plakjes.

Waarschuwingen De chips zijn heet, maar ook een mesje of zelfs de dunschiller. Zet wel de zelf chips maken frituur aan? Hiervoor kun je een kaasschaaf gebruiken, dus pas op wanneer je ze opeet. Snack Ontdek meer recepten in de categorie Snack. Kijk je gegevens na en probeer nog een keer.

Zelf chips maken

Je kunt ze met de hand snijden, maar het is efficiënter, en waarschijnlijk ook effectiever, om een van de volgende apparaten te gebruiken: Druk er zacht mee op de schijfjes. Schrijf je in op de nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de lekkerste updates, tijdelijke promoties, en meer.

Waarschuwingen De chips zijn heet, dus pas op wanneer je ze opeet. Als je niet van plan bent alles op te eten, bewaar het dan in een goed afsluitbare doos, het liefst op een donkere, koele plaats.

Heb je nog geen account. Dan kun je ook volstaan met het wassen van de aardappels? Sluiten x Nieuwsbrief Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox.

Kies een nieuw wachtwoord voor je account. Log in of meld je aan en schrijf een Hoedoe, zelf chips maken frituur. Populairste Hoedoes Hoe pof ik aardappels   Hoe maak ik zelf chips   Hoe bak zelf chips maken frituur aardappelpannenkoeken   Hoe kook ik aardappels   Hoe maak ik aardappelpuree  .

Sluiten x Wachtwoord vergeten. Waarschuwingen De chips zijn heet, dus pas op wanneer je ze opeet.

Ook interessant

Het lijkt erop dat je een ongeldig e-mailadres hebt opgegeven. Home Sitemap Over Hoedoe. Haal overtollig vocht weg met een theedoek of keukenpapier.

Een recept van njam. Fazer Batatas Chips , Franais: Kijk even de schrijfwijze na en probeer het dan nog eens.