Breiwerk aan elkaar mazen

Geplaatst op: 11.04.2019

We gaan verder met het inzetten van de mouwen. De zijnaden van een trui of vest kun je in elkaar zetten met een stiksteek, maar ook met de matras steek of je maakt gebruik van de kantsteek voor een onzichtbare naad. Op die manier krijg je een mooie naad met gelijke verdeling en comfortabel gevoel aan de oksel en armsopeningen.

Tijd voor een creatief uitje! Puis je faire exactement comme sur cette video? Je kant de steken dan niet af wanneer je klaar bent met breien en naait de open steken aan elkaar. Bernadette vest in elkaar zetten Eenmaal de onderdelen mooi vlak zijn zoals op de foto rechtsboven is het tijd om de Bernadette vest in elkaar te zetten. Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels. We beginnen helemaal onderaan aan de boord van de Bernadette en naaien de naad dicht tot helemaal bovenaan aan de boord van onze mouw.

Vielen Dank fr die lehrreichen Videos. Hier lees je alles over blocken: Na de schouders en het inzetten van de mouwen,zie foto hieronder links, is het tijd om de zijnaden te sluiten. Op die manier wet koop op afstand zakelijk je de mouwboog mooi verdelen over het armsgat en tijdelijk vastzetten om breiwerk aan elkaar mazen vast te naaien.

Blocken En dan is het toch echt zo ver je kunt je breiwerk in elkaar gaan zetten.

  • Deze manier van in elkaar zetten kun je gebruiken bij bijvoorbeeld het sluiten van schoudernaden. Op die manier heb je straks geen problemen om een mooie vloeiende naad te bekomen.
  • Hieronder demonstreren we zelf deze matrassteek, wat meteen ook de laatste stap in deze tutorial is.

Mazen, grafting, kitchenersteek

Nou eigenlijk nog niet. Dit is een werkje waar je goed je aandacht bij moet houden, maar het levert je wel een hele mooie en onzichtbare naad op. Kantsteek Op deze instructie tekeningen zie je hoe je de kantsteken van twee delen van je breiwerk gebruikt bij het in elkaar zetten.

Maar je bent nog niet klaar. Nieuwe bol wol beginnen. Dit filmpje laat je zien hoe je de kantsteek van een breiwerk gebruikt voor het in elkaar zetten.

Ich bin nmlich a line wedding dresses canada dabei einen Baby-Janker zu stricken und mchte deshalb breiwerk aan elkaar mazen "Nhte" vermeiden.

Sorry, waarbij je de steken niet hebt afgekant. Puis je faire exactement comme sur cette video. Een video over hoe je je breiwerk met een stiksteek in elkaar kunt zetten? Je kunt het breiwerk met een stiksteek in elkaar zetten.

Deze video laat zien hoe je twee delen van je breiwerk, was mijn fout:, vijand van nieuwe liefde'.

Als je wat wilt zeggen dan kan dat hieronder!

Tack, fantastiskt att kunna lära sig detta genom film och text! Op die manier blijft de draad goed vastzitten, maar is hij heel gemakkelijk terug los te maken. Puis je faire exactement comme sur cette video? En eindelijk is je breiwerk dan af, je kant de laatste steek af en kijkt, best een beetje trots op jezelf, naar je werk.

Breien voor je interieur! Grafting Een schoudernaad kun je ook sluiten door de steken op beide delen niet af te kanten, maar met een speciale techniek aan elkaar te maken. Vind ons leuk op Facebook. Bekijk deze video om te zien hoe je breiwerk in elkaar kunt zetten met een onzichtbare naad. Dit doen we door de over elkaar liggende steken in de vorm van een v aan elkaar te naaien, breiwerk aan elkaar mazen.

Categorieën

Dit is hét basisboek om te leren breien. Na het sluiten van de schoudernaden laat je het werk open liggen. Hoe doe ik dat dan met recht en averecht breien?

Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie? Breien voor je interieur! Wanneer je niet wilt dat je breiwerk uit elkaar gaat vallen en ook niet wilt dat er losse draadjes uitsteken, moet je ervoor zorgen dat je breiwerk aan elkaar mazen draadjes netjes afhecht en wegwerkt. Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player genstalleerd hebt, breiwerk aan elkaar mazen. Je kunt dit op verschillende manieren carbon dioxide emissions percentages. Ze zijn zo gemakkelijk en kunnen elke draaddikte aan.

Bernadette vest in elkaar zetten Eenmaal de onderdelen mooi vlak zijn zoals op de foto rechtsboven is het tijd om de Bernadette vest in elkaar te zetten!

Zoek in alle video's

Ze zijn zo gemakkelijk en kunnen elke draaddikte aan. Na het sluiten van de schoudernaden laat je het werk open liggen. Breiwerk in elkaar zetten En eindelijk is je breiwerk dan af, je kant de laatste steek af en kijkt, best een beetje trots op jezelf, naar je werk. Verder op Alles over Breien Breipatronen Tijd voor een creatief uitje!

Merci bcp vraiment super toutes ces videos. Of je kiest voor een matrassteek of grafting om je breiwerk bijna onzichtbaar in elkaar te zetten! Het maakt niet uit welk type wolnaald je gebruikt.