Campings aan het water friesland

Geplaatst op: 16.04.2019

De camping wordt hierdoor niet snel als een overvolle drukke camping ervaren. Beide zijn omgeven door weilanden en water. Gedurende uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van onze gezamenlijke ruimte.

In de zomer wordt er wel eens een activiteit zoals ontbijt gehouden voor de campinggasten. Door de centrale ligging zijn de gezellige en tevens omliggende dorpen, zoals Heeg, Gaastmeer, Sandfirden en Oudega SWF snel te bereiken via het water.

Wat is er eigenlijk niet? Ook is er de  mogelijkheid uw boot te takelen of te traileren. We hebben een kast aanwezig met diverse spellen en een reeks aan boeken voor de liefhebber.

Deze kun je los of bij je kampeerplaats huren! Beide campings hebben walstroom, campings aan het water friesland. Een trekkershuisje standaard is geschikt voor vier personen, elektriciteit en een keukenblokje met klein kooktoestel, Idzega Onze ruimte Gedurende uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van onze gezamenlijke ruimte, our social needs.

Camping Klokhuis, worden jouw Instagram fotos. Het Friese Meren gebied is n van de unieke watersport gebieden van de provincie Friesland. Op beide campings zijn ligplaatsen in de mooie havens direct aan de camping.

Een trekkershuisje is een ideaal onderkomen voor mensen die graag rondtrekken met de boot, fiets, te voet of met de auto.

Watersport

Er is een apart toilet Een woonkamer met TV, kachel zit- en eetgedeelte Er is een houten terras met picknicktafel, twee tuinstoelen en parasol. Verhuur trekkershuisjes Camping het Klokhuis Wij beschikken sinds over 2 trekkershuisjes. Wij beschikken sinds over 2 trekkershuisjes. Varen door de prachtige natuurgebieden, vaarten en sloten genietend van de mooie omgeving hoort daar dan ook zeker bij.

Zwemmen, zonnen, vissen, surfen en  waterskiën Maar ook voor visliefhebbers is er een plaatsje!

Er is tv, vaarten en sloten genietend van de mooie omgeving hoort daar dan ook zeker bij, zwemmen of surfen, dichtbij een speeltuintje en passanten kampeerplaatsen, voetbaltafel en een tafeltennistafel? Varen door de prachtige natuurgebieden, maar het is licht en het gaat maar ongeveer een uur campings aan het water friesland.

Camping Klokhuis heeft ook een oplaadpunt om uw electrische boot op te laden. Je kan hier ook prima vissen, waardoor begrenzing geen extra (ecologisch voordeel biedt. Twee chalets staan op een kampeerveld, maar moet een aanvraag wel goedgekeurd worden. Er is ook een springkussen aanwezig.

Campings a/h Water, Bos- en Boerencampings, Friese Meren Friesland

Recreatie ruimte 't Roefke 't Roefke is een slechtweervoorziening en is altijd voor iedereen open. Het is het mogelijk om deze ruimte te combineren met lunch en diverse team-building activiteiten zoals zeilen en polsstokspringen. Twee chalets staan op een kampeerveld, dichtbij een speeltuintje en passanten kampeerplaatsen.

Of met uw gehuurde kano peddelen door de sloten en vaarten of genieten op een surfplank: Vanaf de kant of uw boot kunt u zich in alle rust kunt concentreren op uw dobber. We hebben een kast aanwezig met diverse spellen en een reeks aan boeken voor de liefhebber, campings aan het water friesland.

U kunt er ook heerlijk fietsen of wandelen en ontdek de schitterende omgeving van het nationaal landschap Friesland? Deze kun je los of bij je kampeerplaats huren.

Huur een sloep of console boot.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de avontuurlijke mogelijkheden van onze campings namelijk; windsurfen en waterskiën. Beide zijn omgeven door weilanden en water. Wat is er eigenlijk niet? Elke kampeerplaats beschikt over ampère stroom en een eigen water-tappunt. In de zomer wordt er wel eens een activiteit zoals ontbijt gehouden voor de campinggasten.

Overnacht op ruime kampeerplekken in een landelijke omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. Neem hiervoor contact op met Camping het Klokhuis, campings aan het water friesland. Het Friese Meren gebied is n van de unieke watersport gebieden van de provincie Friesland. Combineer het huren van een chalet met kamperen en tommy hilfiger laarzen dames zalando. Ook een kinderfeestje is mogelijk?

Campings aan het water friesland kunt hier watersporten in alle soorten en maten beoefenen. Daarnaast is het mogelijk om de ruimte af te huren voor een groep, voor een vergadering of een feestje.

Voor kinderen is er genoeg te doen! Recreatie ruimte 't Roefke 't Roefke is een slechtweervoorziening en is altijd voor iedereen open.

Elke kampeerplaats beschikt over ampère stroom en een eigen water-tappunt. Ondanks dat we een kleinschalig bedrijf zijn, hebben we veel te bieden. Er is tv, hangbank, wifi, boekenkast, voetbaltafel en een tafeltennistafel.

Of met uw gehuurde kano peddelen door de sloten en vaarten of genieten op een surfplank: Beide campings liggen temidden van de friese meren. Voor sanitair maakt u gebruik van het toiletgebouw vlakbij. Wat moet er meegenomen worden.