Hoe draag je een sjaal als hoofddoek

Geplaatst op: 16.04.2019

Streng protestanten een hoedje en orthodox-joodse vrouwen zijn nooit zonder hoofddoek of pruik buitenshuis. Een sjaal is een geweldige accessoire; je kan hem op duizend verschillende manieren dragen en hij zorgt voor een frisse toevoeging van kleuren en patronen aan je outfit.

Knoop ze samen op een hoogte die je prettig vindt, en knoop de uiteinden weer aan elkaar.

Het onderdoekje komt over je oren heen. Trek de knoop naar boven of onder om hem te positioneren waar je maar wilt. Usar um Echarpe , Deutsch: Doe deze lus om je nek met de knoop aan de achterkant en sla hem dan nog een keer om je nek. Wikkel de sjaal om het begin van een hengsel van de tas en knoop het in een strik. De sjaal bind je vervolgens als een soort bandana over je basishoofddoek heen. Gebruik je sjaal als hoofddoek.

Haal het andere uiteinde door het gat van die knoop en klaar ben je. Dit Speesjaalontwerp kan je eenvoudig op je outfit aanpassen door een shawl door de lusjes te vlechten, hoe draag je een sjaal als hoofddoek. Elke auteur schrijft in eigen naam of in die van zijn vereniging. Je kan de uiteinden er los bij laten hangen, of je kan ze draaien en terug in de riem stoppen.

De sjaal om je nek dragen Je sjaal in je haar dragen Je sjaal op andere manieren dragen? In Zuid-Europese landen dragen vrouwen een hoofddoek als ze naar de kerk gaan.

Maak een cirkel van je sjaal. Nu moeten allebei de uiteinden even lang zijn. Als de sjaal in de vorm van een acht niet genoeg voor je is, kun je proberen om nog verder te gaan door je sjaal te vlechten.

Hoedoe door: Noortje van Dorp

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Tips Probeer elke dracht uit met verschillende sjaals zodat je kan bepalen welke sjaal het beste past bij een bepaalde dracht.

Leg de sjaal plat op een tafel en vouw hem als een harmonica, zodat je een grote stapel stof krijgt. Maak een ketting van je sjaal. Wat heb je nodig:

  • Knoop je sjaal in een strik om je hoofd.
  • In de spiegel kijken.

Trek de knoop naar boven of onder om hem te positioneren waar je maar wilt. Maak een soort dubbele knoop van je sjaal. Je sjaal om je nek dragen Je sjaal op andere manieren dragen Een sjaal is een geweldige accessoire; je kan hem op duizend verschillende manieren dragen en hij zorgt voor een frisse toevoeging hoe draag je een sjaal als hoofddoek kleuren en patronen aan je outfit.

Wear a Scarf , Espaol:. Doe je hoofd hier doorheen en zorg dat de knopen aan de achterkant bij je nek zitten.

Sociale druk?

Draag de sjaal om je nek met een eenvoudige lus. Laat de sjaal zo hangen dat een kant wat korter is dan de andere. Maak een knoop aan de voorkant en laat de plooien los. Persoonlijke hulpmiddelen Home Al een Hoedoener?

De uiteinden bungelen nu aan de voorkant en klaar is Kees. Zouden ze me aangapen alsof ik net van een andere planeet kwam of zou de confrontatie nog directer zijn, hoe draag je een sjaal als hoofddoek. Ik kwam voor het eerst echt in aanraking met WZDBD toen ik op jarige leeftijd besloot mijn hoofddoek niet meer te dragen.

Cookies maken wikiHow beter. Knoop ze samen op een hoogte die je prettig vindt, en knoop de uiteinden weer aan elkaar.

Hebben we uw interesse gewekt? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Knoop de uiteinden vast bij je middel zodat je een soort sarong of pareo hebt. Herbekijk Het Journaal 7. Vouw de sjaal doormidden in de lengte en leg hem om je nek heen. Zo schuift je hoofddoek niet zo snel van je hoofd.

Een rechthoekige sjaal hoef je niet eerst te vouwen, hoe draag je een sjaal als hoofddoek. Sla de sjaal om je nek zodat de twee uiteindes aan weerszijden voor je lichaam hangen! Mensje van keulen schoppenvrouw Nieuws wil op deredactie. Tover je sjaal om tot hoofdband. Hoe draag je een hoofddoek. Dat zij zich niet voor ons generen en geen verkeerde dingen over ons horen is voor de meeste personen wezenlijk.

Speld de sjaal vast op je hoofd. Voor de basis hoofddoek heb je weinig nodig: Zouden ze me aangapen alsof ik net van een andere planeet kwam of zou de confrontatie nog directer zijn.

Benodigdheden

Einen Schal tragen , Italiano: Knoop de uiteinden aan elkaar in een tweede knoop, maar maak die niet te strak. Steek je haar op of maak een staart of vlecht, afhankelijk van de stijl waar je van houdt.

Een sjaal knopen 2 methoden:. Draag je sjaal als een omslagdoek. Vouw de sjaal doormidden in de lengte zodat je een lus aan de ene kant hebt en twee uiteinden aan de andere kant hebt.