Ik wil je nooit meer kwijt dummie de mummie

Geplaatst op: 12.04.2019

Lindani Ijmuiden 29 oktober Ik raad dit product aan. Ze zijn zo leuk dat je ze als eerste bekijkt als je de bladzijde omslaat, wat tot gevolg heeft dat ze af en toe iets te veel verklappen.

Dat mag uiteraard niet. SusanM 5 mei Ik raad dit product aan. Dan gebeurt er iets verschrikkelijks en plotseling zijn Goos en Dummie in groot gevaar… Met een juichkreet sprong Dummie uit de auto, rende naar de piramide en begon te klimmen.

Maar ik wilde uiteindelijk ook weten hoe het afliep met Dummie. Gelukkig wordt hij goede vrienden met Goos en gaan ze allemaal leuke dingen beleven waardoor je heel hard moet lachen! Je pakt een boek en wil in je bed gaan liggen. Hij deed zijn ogen wijd open maar zag niks.

Zelfs voor volwassenen nog leuk: Een leuk grappig verhaal, goed leesbaar. Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Mijn dochter van 9 heeft van dit boek genoten. Samenvatting Onderdeel van de serie Dummie de Mummie.

Voor ik het gaf heb ik het zelf gelezen en nu is haar andere oma het ook aan het lezen. Er blijft echter genoeg gelegenheid je eigen beelden bij het verhaal te vormen.
  • En, ook mooi meegenomen, ongemerkt zijn het nog leerzame boeken ook. Want dat is anders dan het boek.
  • Dit is het eerste deel van Dummie de Mummie in een ander jasje. Hillia 23 augustus

Vrolijke liedjes om mee te zingen

Hij verliest zijn scarabee en Dummie wordt ziek en zal voorgoed sterven als de scarabee niet gevonden wordt. Met een juichkreet sprong Dummie uit de auto, rende naar de piramide en begon te klimmen.

Ik heb de boeken verslonden,nog nooit zo'n ontroerend kinderboek gelezen,op momenten grappig ,tot tranen toe,hilarische passages,maar ook intens verdrietige momenten,een aanrader voor alle kinderen die interesse hebben voor Egypte en all mysteries errond. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed.

Een jongen, de zoon van de Farao sterft en krijgt een gouden scarabee mee om hem te beschermen. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Bij de eerste pagina's had ik even mijn twijfels, ook vanwege het hoge 'shit' gehalte. Mijn zoon van acht vindt het niet leuk om te lezen maar daar had hij met dit boek geen moeite mee. Gelukkig wordt hij goede vrienden met Goos en gaan ze allemaal leuke dingen beleven waardoor je heel hard moet lachen.

Hij deed zijn ogen wijd open maar zag niks. Je komt op je kamer en ruikt een smerige lucht je besluit het straks tegen je vader te zeggen, ik wil je nooit meer kwijt dummie de mummie.

Tosca Menten

Op basis hiervan wilde hij Dummie de Mummie erg graag voor zijn rapport. Sigrid1 Gent 1 september Ik raad dit product aan. Wat doe je dan?? Er stonden rotsen op en golfjes, en stippellijntjes en getalletjes.

Dan stuiten Dummie en Goos per ongeluk op een eeuwenoude schatkaart. We kunnen niet wachten op het volgende boek van Dummie: Hij is op zoek naar de betekenis van een vreemde inscriptie! Maar krokodillen kun je niks leren. Fantasierijk Leerzaam Grappig Spannend. Geschreven bij Dummie de mummie 1 - Dummie de mummie en de gouden scarabee Heel leuk, grappig boek.

Samenvatting

De kleinste mummie komt terecht bij Goos en zijn vader. Geschreven bij Dummie de mummie 1 - Dummie de mummie en de gouden scarabee Erg leuke serie om voor te lezen aan mijn 7 jarige zoon. Ik heb voorgelezen uit dummie de mummie en zelf las hij dan mee op zijn ereader. Dan gebeurt er iets verschrikkelijks en plotseling zijn Goos en Dummie in groot gevaar…. Hij wint dan ook nog een wedstrijd tussen scholen over Egypte.

Geschreven bij Dummie de mummie 1 - Dummie de mummie en de gouden scarabee filmeditie? Geschreven bij Dummie de mummie 1 - Dummie de mummie en de gouden scarabee filmeditie Dummie de Mummie en apple center den haag gouden scarabee is er nu ook als filmeditie? Je denkt is een grap zeker. Jammer als het boek uit is, daarom de hele serie in huis gehaald.

Er gebeurt iets verschrikkelijks en Dummie moet vluchten. Wij hebben er om moeten lachen. Het tweede deel ligt al klaar om verslonden te worden Lees je het boek voor in de klas of thuis, dan geeft het een mooie gelegenheid om over pestproblematiek te praten.

Dat mag uiteraard niet, ik wil je nooit meer kwijt dummie de mummie.

Deel 2 wilde hij dan ook niet lenen in de bieb, maar zelf aanschaffen en deel 3 staat nu op zijn verlanglijstje. Wanneer wordt plagen pesten, wie zijn de meelopers, wat doe je als het in de klas gebeurt.

Het boek leest als een trein, het is van tijd tot tijd spannend en ik heb een aantal keer hardop gelachen tijdens het lezen.

Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Ebooks lezen is heel makkelijk: Eenmaal in Oostenrijk verloopt niet alles volgens plan.