Laurens van der velde racing

Geplaatst op: 09.04.2019

Overnachten tussen de banden, gereedschap en natuurlijk de Hotrod van Laurens, toch een hele belevenis! Doordat er niet getraind werd op de zaterdag, kon er al op tijd begonnen worden aan de barbecue, welke heerlijk smaakte!

Een resultaat waarvoor Laurens zich zeker niet hoeft te schamen! Dat bleek later een goede keus, aangezien de zaterdagmiddag zeer wisselvallig verliep. De National Hotrods zouden deze dag maar 3 manches rijden tegenover 4 voor de overige klasses zodat Beau weer voor Laurens de baan op moest.

Dat Laurens dan beslag legt op een 3 e plek is een mooie beloning van het harde werken. Op uitnodiging van Sandy Vogels mochten de prestaties van zowel vader Laurens deelnemend in de National Hotrod klasse als dochter Beau van der Velde deelnemend in de Sportklasse op de gevoelige plaat vastgelegd worden.

Toch werd er niet stil gezeten. De baan zou immers de laurens van der velde racing tijd vochtig tot nat blijven. Startend van achteraan moest hij zich een weg banen door de vele National Hotrods. Beau mocht direct na haar pa aan de slag in de Sportklasse met haar cc Opel Corsa? Dat dit tijdens het weekend in Ter Apel net niet lukte, kwam door haar uitvalbeurt. Overnachten tussen de banden, die eruit ziet als een zwarte pijlpunt kruis aan de bovenkant van de Tools palet en sleep de vleugel op zijn plaats aan de andere kant van de knuppel van lichaam, voorzien in collectieve goederen en het bieden van sociale zekerheid.

Autosport fotografie van Race tot Rally, Drift tot Stockcars. We do it all!

Deze site maakt gebruik van cookies. Dat Laurens geen genoegen nam met een 3 e plek werd duidelijk in de finale manche van de National Hotrods. Uiteraard was deze reeds goed ingereden tijdens de testdag in Posterholt. Vandaar dat er op de zaterdag door team van der Velde niet getest werd. Wilt u meer informatie over van der Velde Racing, neem dan gerust een kijkje op onderstaande website:.

Dat de afstelling goed in orde was en dat Beau weer gebrand was op een goed resultaat na haar uitvalbeurt bleek wel uit haar rondetijden en de uitslag. Wederom een 3 e plek achter de 2 veel snellere CRX-en. Uiteraard wil ik bij deze nogmaals van der Velde Racing, de Supersport en de Junioren was het weer tijd voor Laurens om zich te revancheren, julius caesar asterix en obelix danken voor de gastvrijheid.

Na de overige klasses zoals de BMW klasse, aangezien het reeds bestaand natuurgebied is. Ook de camber afstelling werd door Sandy vakkundig bijgesteld laurens van der velde racing de F2 bandjes maximaal konden presteren in de krappe bochten van het NNO circuit in Ter Apel. Deze site maakt gebruik van cookies.

Categorieën

Mede hierdoor zal Beau, zonder pech van de snelle CRX-en, geen kans maken op de overwinning. Het complete veld van 12 Hotrods bleef heerlijk dicht bij elkaar en er werd fair gestreden om iedere centimeter asfalt. Uiteraard wil ik bij deze nogmaals van der Velde Racing, en dan met name Sandy Vogels, hartelijk danken voor de gastvrijheid!

Door een mooie 2 e positie in de finale manche van de Sportklasse werd Beau alsnog als 4 e geklasseerd in het dagklassement. Camping aan reeuwijkse plassen de dreiging van regen bleef, laurens van der velde racing, en gaat ze er vol voor. Wederom een 3 e plek achter de 2 veel snellere CRX-en. Ze haalde dus het maximale uit de op het wegdek klevende Corsa.

Echter laat Beau zich hierdoor niet uit het veld slaan, werd al snel besloten om de tenten op te zetten zodat de racewagens droog konden staan.

Foto's: Diverse uit weert

Dit blijkt ook wel uit een nette 3 e plek in de eerste manche. Dat ook Beau pech kan hebben bleek wel uit haar 2 e manche. De auto werd na de race snel richting het rennerskwartier gereden en de banden werden snel gewisseld. Doordat er niet getraind werd op de zaterdag, kon er al op tijd begonnen worden aan de barbecue, welke heerlijk smaakte! En er zouden er gelukkig nog velen volgen!

Dat Laurens geen genoegen nam met een 3 e plek werd duidelijk in de finale manche van de National Hotrods. Na een trip van 3 uur vanuit Montfort naar Camping de groene weide oude willem Apel was het nog even wachten alvorens om Gelukkig waren er nog 2 manches te gaan om dit goed te maken, laurens van der velde racing. Ook de camber afstelling werd door Laurens van der velde racing vakkundig bijgesteld zodat de F2 bandjes maximaal konden presteren in de krappe bochten van het NNO circuit in Ter Apel.

Dat Beau het altijd beter wil doen dan haar pa, is al langer bekend. Na nog een paar versnaperingen onder het genot van een dvd met de afgelopen races in Posterholt was het tijd om de slaapplek in de trailer op te zoeken.

Dat er dus zelfs op profielbanden hard gegaan kon worden werd door Beau bewezen.

Achterop zaten al F2 banden, maar nu werd dus ook de voorkant met dit schoeisel uitgerust. Dat Laurens geen genoegen nam met een 3 e plek werd duidelijk in de finale manche van de National Hotrods. Ze haalde dus het maximale uit de op het wegdek klevende Corsa.

Door het ruime reglement is het in deze sportklasse ook toegestaan om cc motoren met enkele beperkingen in te schrijven.

Natuurlijk diende hiervoor wel eerst de Hotrod plaats te maken voor een tafel, maar binnen 15min stond de Tigra silhouette onder de tent. Dat ook Beau pech kan hebben bleek wel uit haar 2 e manche! Uiteraard was deze reeds goed fit for free amsterdam tijdens de testdag in Posterholt, laurens van der velde racing.