Middelbare scholen in rotterdam noord

Geplaatst op: 15.03.2019

De Hef heeft basis- en kaderberoepsgerichte en mavo opleidingen van het vmbo in huis, plus leerwegondersteunend onderwijs lwoo. We zijn een kleine, veilige, pedagogisch-didactisch sterke school voor havo, atheneum, Vwo- Academie en gymnasium, met oog voor iedere leerling.

Zoek snel je school. Hebben ze allemaal hetzelfde te bieden? De bovenbouw aan de Oudedijk Voor wie zulke gegevens zoekt, verwijzen wij naar op www. De Mavo voor Theater - MT

Vak College Zuidrand voorheen vmbo Slinge. Jenaplan Basisschool De Blijberg. Kies hier een of meer criteria en je ziet meteen uit welke scholen je kan kiezen. Het RSC is een plek die je inspireert middelbare scholen in rotterdam noord stimuleert om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen.

Het Praktijk College Zuidwijk! Guido de Brs telt ruim leerlingen.

Een handig overzicht van middelbare scholen

Zuid-Holland x 's-Gravenhage 's-Gravenzande Alphen aan den [ Het Libanon Lyceum is een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met een eigen onderwijsconcept Wereldklassen en de formules Technasium en B├Ęta Challenge. School voor Speciaal Basisonderwijs St Lucas. Basisschool de Wissel voor Interconfessioneel Basisonderwijs. Een christelijke school, met goede resultaten. Wil je meer criteria opgeven, klik dan hier. Dat willen we nog jaren blijven doen.

Wij zijn een categoriale school: Wartburg College locatie Revius. Schreuder College De Villeneuvestraat. De bovenbouw aan de Oudedijk. Het Praktijk College Zuidwijk. Dr A V Voorthuysenschool.

Wolfert College = Xpo

De Keuzegids Middelbare Scholen blijft intussen beschikbaar als nuttig en leuk! Vanaf het begin van leerjaar 1 volgen onze leerlingen de praktijkvakken in de 5 afdelingen. De Stelberg voor Protestants Christelijk Basisonderwijs.

Home Basisscholen Rotterdam Vind informatie over basisscholen in Rotterdam. In kleine klassen wordt individueel onderwijs gegeven met veel persoonlijke aandacht en zorg!

Wartburg College locatie Guido de Brs. STC vmbo college, locatie Westzeedijk. Chr Basissch De Klaver. Jouw stap naar de echte wereld.

Alle basisscholen in Rotterdam:

Klein school, excellente school, stages, individueel, mentor, kleine klassen, activiteiten, diploma's, IOP, certificaten, portfolio, samenwerking met bedrijven, projecten. School voor Speciaal Basisonderwijs C Leeflang. Evangelisch bijbelgetrouw voortgezet onderwijs voor vmbo-tl met Lwoo , havo en vwo: Wolfert Tweetalig is de grootste en bekendste tweetalige opleiding voor vwo en havo in Nederland.

  • Da Costaschool v BSO.
  • Christelijk Basisschool De Akker.
  • Agnessch v Kath BSO.
  • GSR - voortgezet onderwijs voor en door christenen.

Van Asch van Wijckschool. De Keuzegids Middelbare Scholen blijft intussen beschikbaar als nuttig en leuk. Young Business School Rotterdam. Speciaal onderwijs met een regulier didactisch programma, aangevuld met de leerlijnen "sociaal gedrag" en "leren leren".

Het Marnix is een zelfstandig gymnasium met een breed onderwijsaanbod, scheepvaart en transport zijn bij ons welkom. Da Costaschool v BSO. Iedereen is van harte welkom op deze prachtige school, middelbare scholen in rotterdam noord. School voor Speciaal Basisonderwijs Johannes-Martinus.

Browser out of date.

Jenaplan Basisschool De Blijberg. Meiden en jongens met belangstelling voor de avontuurlijke wereld van havens, luchtvaart, scheepvaart en transport zijn bij ons welkom. Bekijk alle basisscholen in Rotterdam Bekijk alle scholen.

Prins Willem Alexanderschool voor Basisonderwijs. De Kralingsche School voor Basisonderwijs? Worden wie je bent.