Wanneer mag je fiets mee in de trein

Geplaatst op: 10.04.2019

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Naar de inhoud springen.

De conducteur kan u wel weigeren bij drukte, zulks naar het oordeel van de conducteur. Een e-ticket van NS is persoonsgebonden. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

Op de Intercity Direct kun je geen fiets meenemen omdat deze direct over de hogesnelheidslijn rijdt en daar speciale veiligheidseisen van toepassing zijn. Welkom Nog geen account? De vouwfiets mag niet in de weg staan en de doorstroming van mensen belemmeren. Houd de barcode tegen het verlichte vlak aan je rechterzijde.

Kijk daarvoor op de site van NS Hispeed. De kosten voor de dagkaart betaalt u zelf direct aan de NS-kaartautomaat of NS-servicebalie en worden niet gefactureerd aan uw werkgever. Deze zal een oplossing proberen te zoeken.

Mijn excuses, hoe vloeiender het pad. Iets leuks gelezen op dit blog.

Wanneer mag mijn fiets mee in de trein? Zou de NS op deze manier indirect fietsen willen weren?
  • Een vouwfiets mag alleen kosteloos worden vervoerd als deze daadwerkelijk is opgevouwen.
  • Ga naar een poortje met het 'scan ticket'-symbool.

Meld je aan

Onlangs wilde ik met de fiets, een zware elektrische fiets, van Assen naar Arnhem. Een fiets mag niet vervoerd worden in de spits en is buiten de spits een Dagkaart fiets nodig. Je reageert onder je WordPress. Is er echt geen ruimte dan kan de conducteur beslissen dat de reiziger niet mee kan. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Er staat dat je tussen

  • Als je om Ja, dat had ik wel gevonden.
  • De spitsuren voor de Dagkaart fiets zijn:

Het lijkt me zinloos om nog verder door te zeuren over iets wat niet mag. De Dagkaart fiets is geldig in alle binnenlandse treinen die in het Spoorboekje staan dus niet in internationale treinen. Ik heb in feite hetzelfde probleem. Fietskaart dal Neem uw fiets mee in de trein tijdens de daluren.

Wanneer mag je fiets mee in de trein spitsuren voor de Dagkaart fiets zijn: Bijvoorbeeld in je keuze van station waar je je fietstocht begint of eindigt. Zelfs als ik daardoor wat langer onderweg ben.

Fiets mee in de trein voorwaarden

Een vouwfiets mag in opgevouwen toestand binnen een bepaald formaat onbetaald worden meegenomen. Ook voor de Eurostar geldt dat de fiets verpakt moet zijn. U hoeft uw Dagkaart niet in te checken.

Een vouwfiets mag alleen kosteloos worden vervoerd als deze daadwerkelijk is opgevouwen. Vier de lente met drie mooie paasroutes Eindelijk is het wanneer mag je fiets mee in de trein tijd om er lekker opuit te trekken met uw elektrische fiets:. Ik had me bedacht dat de sprinters van de NS en de treinen van Arriva in deze regio het gemakkelijkst zijn om met de fiets binnen te komen. Is er echt geen ruimte dan kan de conducteur beslissen dat de wandelen in bos antwerpen niet mee kan.

Raadpleeg voor regels over het meenemen van fietsen internationaal de website van NS International.

Neem uw fiets mee in de trein tijdens de daluren.

Hoi Thom, Klopt, ik heb het wat strakker gezet en jouw antwoord klopt in beginsel. Belangrijk is dat je moet weten wat de regels zijn over fietsen in de trein. Als je met een e-ticket reist, open je het poortje met de vierkante barcode op het e-ticket.

Mag je fiets in de spits mee in de trein. Raadpleeg voor regels over het meenemen van fietsen internationaal de website van NS International. Op steeds meer NS-stations worden de poorten gesloten. De maximale huurperiode voor een OV-fiets is 72 uur. Dan mag de fiets niet mee. In de weekends en in de zomermaanden, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden, Fietsen naar het werk en GoBikes alleen in Utrecht.

Utrecht is mijn thuisbasis en daarvandaan kun je mooie tochten maken, maar je moet vaak toch wel even een stukje door de stad of vinexwijken om in het groen terecht te komen, wanneer mag je fiets mee in de trein.

Deelfietsen zijn er van diverse organisaties zoals Spinlister, precies wanneer de meeste fietsers er wanneer mag je fiets mee in de trein op uit gaan. Nijmegen - Millingerwaard - Zevenaar 40 km Fietsen op de Fiets.

Vier de lente met drie mooie paasroutes

Een enkele keer moet je naar de bordjes aan de wand wijzen dat jouw fiets daar echt voorrang heeft, maar meestal gaat het goed. De voordelen De prijs blijft hetzelfde, ongeacht het aantal kilometers in de trein.

Op zich wel begrijpelijk, maar soms niet zo makkelijk uit te voeren als de trein het station in rijdt en jij die deuren met fietsen erop niet ziet en het perron vol staat met mensen. En geen fietsen in de spits is met de huidige drukte zeer wijs.

In principe mag je fiets meenemen voor. Ik neem regelmatig de fiets mee in de trein. Hiervoor kun je het beste de reisplanner van de Belgische spoorwegen raadplegen www.