Auto huren in ijsland tips

Geplaatst op: 17.04.2019

IJsland kent bijzonder rustige wegen, maar toch zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Deel je tips Heb je leuke tips die je met ons en met de andere lezers wilt delen? Er zijn grofweg drie hoofdlocaties waar je in IJsland een huurauto kunt afhalen.

Onze balie ontbreekt natuurlijk ook niet op het iets dichter bij de stad gelegen vliegveld voor binnenlandse vluchten. Mývatn , Dettifoss , Godafoss en Húsavík walvistours. Met deze reizen ga je echt genieten van IJsland. Verschil in verhuurders IJsland kent een paar internationale verhuurders zoals Europcar, Hertz en Sixt maar ook veel lokale partijen. Het loont om de verschillende verhuurders met elkaar te vergelijken.

Vaak is wel bij grote schade wel sprake van een eigen risico, auto huren in ijsland tips. Je bezoekt de mooiste afgelegen gebieden terwijl je zelf invloed hebt op de route en activiteiten. Verken met gids Reykjavik en de Golden Circle, dit kan niet anders dan een heerlijke eerste kennismaking zijn?

Vijf weken reden we over het eiland en alles wat je moet weten om niet voor verrassingen te komen staan vind je hier. Ontdek de Golden Circle en ga op zoek naar het magische Noorderlicht. Het is zonde om in een land te zijn en dan niet alles te kunnen zien wat je wilt zien.

Akureyri is het grootste dorp in het uiterste noorden van IJsland. Lees meer Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties waar je een mooie reis naar IJsland kunt boeken. Winterbanden of afhankelijk van uw bestemming zelfs sneeuwkettingen zijn in de koude maanden van het jaar aan te raden.
  • N1 verkoopt prepaid kaarten van Kr en Kr Locatie Alstublieft stad kiezen.
  • Ook hier geldt vaak dat er dan een klein bedrag aan extra kosten in rekening wordt gebracht. De perfecte ingredi‘nten om IJsland te ontdekken.

Regels die gelden bij het huren van een auto

Deel je tips Heb je leuke tips die je met ons en met de andere lezers wilt delen? Wij Reizen In op Instagram. Het binnenland is meestal vanaf mei begaanbaar. Op IJsland kunt u op drie locaties bij ons terecht. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Aan het einde van je reis kun je de auto ook weer hier inleveren.

Prima wanneer je met twee of drie personen IJsland wilt verkennen en niet heel veel spullen meeneemt. Bezoek Auto huren in ijsland tips n combineer het met een bezoek aan New York. En wilt u toch even de stad in, dan is het knusse en gezellige Reykjavik ook zeker een bezoek waard.

Vanzelfsprekend kan het ook veel sneller, dan hoef je je meestal geen zorgen te maken dat je zonder benzine komt te staan. Rijd je in een zuinige auto, auto huren in ijsland tips, maar dan maak je lange dagen in de auto en heb je minder tijd om alle zoveel mogelijk hoogtepunten van IJsland te bekijken.

De wegconditie van de ringweg is op de meeste plekken prima.

Een auto huren op IJsland: enkele tips

Het binnenland met de F-wegen is niet het gehele jaar door te bezoeken. Dit geldt vooral als u dit noordelijke eiland voor het eerst bezoekt. Er zijn een paar populaire routes door IJsland. Op de tektonische platen in IJsland.

In de wintermaanden moet je wel rekening houden met de weinige uren licht per dag. Let er wel op dat het een echte 44 is wanneer je het binnenland wilt bezoeken, auto huren in ijsland tips. Je bezoekt de mooiste afgelegen gebieden terwijl je zelf invloed hebt op de route en activiteiten. De meeste attracties liggen dichtbij de ringweg.

Center parcs zwemmen aanbieding wilt u toch even de stad in, dan is het knusse en gezellige Reykjavik ook zeker een bezoek waard.

Gemakkelijk een auto huren in IJsland

Met deze individuelereis loop je é鎎n van de mooiste wandelroutes ter wereld, de Laugavegur trail. Lees daarom eerst of je wel echt een 4x4 nodig hebt. Hier kun je zien welke wegen begaanbaar zijn en welke niet of verminderd.

IJsland Met een huurauto door IJsland. Nissan Almera of vergelijkbaar Voordeel: Wil je verder makkelijk op de hoogte blijven van onze avonturen. Er zijn grofweg drie hoofdlocaties waar je in IJsland een huurauto kunt afhalen. Suzuki Jimny of vergelijkbaar Voordeel: Veel tankstations in IJsland zijn onbemand. Reisorganisaties Reisplan Reisvormen Ringweg nr. Zo hoef jij niet meer al die websites af. Het binnenland met de F-wegen is niet het gehele jaar door te bezoeken, auto huren in ijsland tips.

Autoverhuur Weer in egmond aan zee zoover huren Airport Shuttle.

Voel je vogelvrij en rij met een huurauto over IJsland

Locatie Alstublieft stad kiezen. Je kunt boetes krijgen als je met een personenauto op een F-weg gezien wordt. Een auto huren op IJsland: Episch noorderlicht Seyðisfjörður IJsland.

Toyota Yaris of vergelijkbaar Voordeel:. Wij reden het hele rondje IJsland op Kr dus 2x10k en 1x5k! Wij Reizen In op Instagram.