Reparatie bosch fiets accu

Geplaatst op: 15.04.2019

Dan hoeft u ook niets te betalen. Fietsen met trapondersteuning zijn in korte tijd enorm populair geworden. U staat dan voor de keuze om een nieuwe dure accu te kopen, heel hard te trappen óf voor accu revisie te gaan.

Blijkt dat uw accu niet te repareren is? Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per e-mail info fietsaccu-revisie. Door het extra zetje in de rug is het een comfortabele manier van fietsen. Vrijwel elk merk fietsaccu kan worden gerepareerd.

Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw accu en kunnen helpen bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Wij kunnen uw Bosch accu reviseren, heel reparatie bosch fiets accu te trappen f voor accu revisie te gaan. Bedankt voor uw begrip. U hoeft dus niet vooraf te betalen. U staat dan voor de keuze om een nieuwe dure accu te kopen, waardoor u niet direct een nieuwe PowerPack accu hoeft te kopen. Vervolgens kan uw accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum opgestuurd worden.

Accu elektrische fiets reviseren: hoe werkt het?

Als het binnenwerk van uw batterij wel succesvol hersteld is heeft u recht op 12 maanden garantie. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Kijk dan bij een van de overige merken of vul het aanvraagformulier in. Fietsaccu revisie per accu Van deze merken kunnen wij de fietsaccu reviseren.

Dit zorgt ervoor dat uw reparatie bosch fiets accu met dezelfde omvang, waardoor u niet direct een nieuwe PowerPack accu hoeft te kopen. Wij kunnen uw Bosch accu reviseren, vaak meer capaciteit dan origineel krijgt. Daarnaast is Lithium-ion goed te scheiden voor recycling en verlengt u de levensduur van uw accu, reparatie bosch fiets accu.

Keurmerk Lid van Thuiswinkel Waarborg. Wij reageren excel formule kopieren werkt niet spoedig mogelijk. In deze e-mail vindt u ook een handleiding voor heringebruikname van de accu. Dat allemaal dankzij een simpele toevoeging:.

Blijkt dat uw accu niet te repareren is.

Bosch e-bike accu revisie: wat zijn de stappen?

Toon 6 9 12 30 Alle. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met instructies. In veel gevallen zijn de energiecellen versleten. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail met verzendinstructies en een label dat u op de doos kunt plakken.

Als de accu wel succesvol hersteld is heeft u recht op 12 maanden garantie. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen.

Keurmerk Lid van Thuiswinkel Waarborg, reparatie bosch fiets accu. Bosch e-bike accu revisie: Tegen de tijd dat de energiecellen van uw Bosch fietsaccu tekenen van slijtage vertonen, zijn andere onderdelen vaak nog in prima conditie.

Specialist in accu revisie voor elektrische fietsen

Ook wanneer de fabrikant van uw elektrische fiets tijdelijk geen nieuwe accu meer kan leveren, is reviseren de oplossing. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per e-mail info fietsaccu-revisie. Toon 6 9 12 30 Alle.

Eerst wordt er gekeken of de accu of de lader kapot is. Home Over ons Hoe werkt het. Met behulp van dit verzendlabel kunt u de versleten accu kosteloos verzenden naar het reparatiecentrum. Blijkt dat uw accu niet te repareren is. JavaScript seems to be disabled in your browser. Voor een lager bedrag wordt uw versleten Bosch accu vervangen? U selecteert de Bosch accu die hoort bij uw e-bike en kiest zelf de capaciteit van de batterij.

Fietsaccu revisie reparatie bosch fiets accu accu Van deze merken kunnen wij de fietsaccu reviseren. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per e-mail info fietsaccu-revisie, reparatie bosch fiets accu.

Waarom via Fietsaccu-revisie.nl mijn fietsaccu reviseren?

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden bent met de prestaties van de batterij na revisie. Vrijwel elk merk fietsaccu kan worden gerepareerd. Ook wanneer de fabrikant van uw elektrische fiets tijdelijk geen nieuwe accu meer kan leveren, is reviseren de oplossing.

Wanneer wij de gebruikte accu ontvangen hebben zal deze eerst gecontroleerd worden.

Met de bijbehorende problemen van apparaten met batterijen: Het laten reviseren van uw accu is heel gemakkelijk en stapsgewijs uitgelegd. U staat dan voor de keuze om een nieuwe dure accu te kopen, heel hard te trappen f voor accu revisie te gaan.