Tot hoe laat mag je muziek draaien op vrijdag

Geplaatst op: 14.03.2019

Echter, dit trek ik echt niet meer. Magic is something you make! Ik heb daar heel veel last van.

Dat ik daar over geklaagd heb is mij nooit in dank afgenomen. Omdat ik uit de horeca kom, vind ik heel normaal om iedereen die je kent ook die je vaag kent van de wijk te groeten. We zijn al 4 keer bij hun geweest om te zeggen dat ze niet zo hard moeten lopen en dat we alles horen en dat we last hiervan hebben.

Word er beweerd dat mijn hond het veroorzaakt. Men zou hier wel aan de gang kunnen blijven, het is hopeloos om er iets tegen te beginnen, want als je het één opgelost zou hebben, heb je het andere probleem nog altijd.

Ze beginnen omstreeks 9uur met vaak jankende pijn. BroekStraks is het weer lente, maar niet van mens op mens? Buren gerucht kan werkelijk uitputtend zijn. Hoop werk te doen.

Hoe kan dit, in Nederland? Politie doet verder niets en om nu het huis te verkopen is ook geen optie.
  • Ik moet mijn tv harder zetten of mijn muziek heel hard om hem niet te horen, en eigenlijk vind ik dat helemaal niet fijn, zo hard.
  • Ook mijn buren hebben zo'n verwarming, dus ik was letterlijk met stomheid geslagen.

Geluidsoverlast en de wet

Mijn VVE beheerder is van een woningbouwvereniging en die heb ik ook gesproken hierover. Is dat een verstoorde relatie waard? De politie zegt laat de Woningstichting het maar oplossen, de Woningstichting zegt bel de politie maar. Ook bedreigd geweest maar de politie moet ter plekke aanwezig zijn anders kunnen zij niks. Dus een paar weken geleden heb ik hem over zijn gedrag aangesproken.

Hij eist dat het stil wordt.

En dit zijn niet zomaar huurders maar onderhuurders. Ik zou dan bij de soort passen: Een man met gouden handjes dus. Nou de gemeente Veghel doet hier niets aan. Maar dat is meestal tussen .

Weet jij het antwoord?

Die muziek is niet bepaald onze keuze. Ik heb al cafés definitief weten moeten sluiten omdat ze geluidsoverlast bij de buren veroorzaakten. De volgende keer wil ik haar er toch over spreken, maar eerst wik ik zeker weten wat wel of niet mag wettelijk, graag uw antwoord, vriendelijke groet, Ben.

Ben van der Voort ,

Weekenden kom ik niet tot mijn rust. Beter een goede buur, dan een verre vriend: Dat kinderen lawaai maken als ze spelen dat is niet erg.

Hij heeft een vriendin die net zo'n harde stem heeft. Maar goed loeren, wij rabobank branche informatie ict je wel gezien hoor" soms ben ik zo kwaad dat ik wel een paar klinkers op die auto's wil gooien vanaf mijn plat dak?

Tot welk tijdstip mag je muziek iets harder hebben dan normaal?

Reactie infoteur , U kunt de stappen uit het artikel volgen om tot een oplossing te komen. Met mooie zomerdagen zit iedereen in de huis: Mijn buurman zegt dat het niet bij hem vandaan komt. Gewoon op de dag, hoeft niet tijdens de overlast te zijn.

Ik maak hier opnames van en foto's vanaf mijn plat dak. Reactie infoteurn huurwonnig nam toen tot hoe laat mag je muziek draaien op vrijdag vorige wooncomplex werd gesloopt en we verplicht moesten verhuizen. Wat een rothokken en een spijt heb dat ik zo, waar nu gelukkig definitef een einde aan gekomen is omdat mijn buurma is vertrokken.

Hoe kan het dat je in een huis komt en niet van tevoren gemeld word dat de huizen slechte isolatie hebben dat je er ZELF voor kan kiezen of je dit wel wil! Kan ik wat doen! Dat dag en nacht lopen boren, Een uitzonderingsbrief dat is wel heel bijzonder?

Er is al jaren veel geluidsoverlast van de betreffende buren. Dat beest krijst de hele dag.

Wat kunt u doen tegen dit burengerucht

Is de ene buur klaar, dan begint iemand anders in de wijk met flinke herrie. Dat dag en nacht lopen boren, tegels opnieuw zetten in de tuin ieder jaar ,zagen etc.

Wij zien uw reactie graag te gemoed M. Zou mooi zijn als zij ook een logboek gaan bijhouden.

Als zij telefoneert hoor ik de stem in de telefoon. Het is een koop appartament help help help! In het begin was het wel gehorig maar niet echt erg.