Marknad med mingel

Marknad på storgatan

Kring marknadsstånden på Nybro Brinner flanerar festivalbesökarna fram och tillbaka och väljer och vrakar i det stora utbudet av marknadsvaror. Shoppingen och havet av uppsluppna människor ger liv åt hela festivalen och marknadsgatan är den ådra som binder samman arrangemangen och gör festivalen levande. Här hittar du både gamla bekanta och det du inte visste du behövde. Har du tur stöter du också på en gycklare eller en Sambaorkester som dansar och spelar på gatan.

Efter de tidigare minst sagt lyckade festivalerna är efterfrågan på marknadsplatser stor från alla möjliga knallar. Så Nybro Brinner kan vara kräsna och vi anstränger oss för att hitta knallar med en egen profil - som säljer och presenterar sina varor med stolthet. Vi har besökt många marknader för att finna de rätta knallarna och locka hit dem. Så gå och ta en rejäl titt på eliten bland marknadsknallar och glöm inte plånboken och något att bära dina fynd i.


Exotisk mat

Precis som vanligt under Nybro Brinner, står mat från världens alla hörn i focus. Ingen smaklök behöver känna sig utanför under festivaldagarna men i år bygger vi en speciell matgata där du kan sitta i lugn och ro för att smaka på alla godsaker som bjuds.

Ett urval från tidigare år;

Är Du intresserad av att sälja en intressant maträtt på Nybro Brinner? Ta då omgående kontakt med oss eftersom dessa platser måste begränsas, till i de flesta fall, en plats för varje maträtt och vid för stor efterfrågan har de ovanligaste rätterna samt den professionellaste presentationen förtur.