Boek de val van mijn moeder

Geplaatst op: 08.01.2019

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Aniek Phaff rated it liked it Aug 05,

Geschreven bij De val van mijn moeder Een heel makkelijk leesbaar boek. Wat een heerlijke schrijfstijl. Kamer 11, intensive care, kinderafdeling. In hilarische korte hoofdstukjes reist de lezer mee met de oude moeder, die nauwelijks weet wat haar overkomt, maar die monter het hele zorgtraject aflegt. Een heel makkelijk leesbaar boek.

Log in om verder te gaan. In verscheen de boek de val van mijn moeder Florijn, die lovend werd ontvangen. Legius Sint-Oedenrode 2 juni Ik raad dit product aan. Humor, Alle mensen uit de zorg zelf zouden dit boek ook eens moeten lezen, schrijfstijl is aangenaam. Judith Cla rated it liked it Dec 05, dat tie geen poep meer eet. Lees de eerste pagina's.

Het is een sympathiek verhaal, van een betrokken zoon die worstelt met zorgleveranciers, verpleegtehuizen, formulieren. Aniek Phaff rated it liked it Aug 05,

Lees een stuk uit 'De val van mijn moeder'

Omdat ze daarnaast ook nog vergeetachtig is kan ze na haar revalidatie niet meer naar haar eigen huis en moet er een nieuw onderkomen voor haar worden gezocht. Een tragikomisch boek over de ervaringen van een man als zijn moeder na een val in het ziekenhuis belandt en daarna niet meer naar huis kan. Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Een scherp beeld van de huidige wantoestanden in de ouderenzorg.

Op een prettige wijze geschreven. Aniek Phaff rated it liked it Aug 05, Apr 05, Hanneke Wildschut rated it really liked it.

  • Goede verhaallijn Meeslepend verhaal hilarisch. Zowel qua opzet is het exact hetzelfde ook kleine brokjes en ook in de literaire toon hoewel ik het boek van Benzakour een stuk hilarischer en dramatischer vond.
  • In verscheen de roman Florijn, die lovend werd ontvangen.

De lotgevallen van de moeder doen me niet verlangen naar deze levensfase als je van de zorg afhankelijk wordt. Wat kom je dan allemaal tegen. Marike Boek de val van mijn moeder rated it liked it Mar 06, goed geschreven! Een aanrader voor iedereen die in de zorg werkt of iets soortgelijks heeft meegemaakt. Voorheen schreef hij onder meer Zwarte ogen en De Noordzee openingNadat de moeder van Joost Beekman valt en haar arm breekt komt ze terecht in de molen van de zorgverlening! Omdat ze daarnaast ook nog vergeetachtig is kan ze na haar revalidatie niet meer naar haar eigen huis en moet er een nieuw onderkomen voor haar worden gezocht!

Indrukwekkend boek, die beide op de longlist van zowel de AKO als de Libris Literatuurprijs stonden.

Reconstructie van een gebeurtenis in 60 brokstukken

Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Gemiddelde leestijd 4 h Subtitel reconstructie van een gebeurtenis in 60 brokstukken. Wanneer de op leeftijd zijnde Wies Beekman na een ongelukkige val haar arm breekt, belandt zij in een gestuurd traject van ziekenhuizen, dokterspraktijken en zorginstellingen, daarbij gesteund door haar zoon Joost.

Zowel qua opzet is het exact hetzelfde ook kleine brokjes en ook in de literaire toon hoewel ik het boek van Benzakour een stuk hilarischer en dramatischer vond.

Het heilige huis 'het is zo fijn voor kwetsbare ouderen om thuis te kunnen blijven wonen' wordt aangetast en in verband gebracht met de twilight boeken box nederlandstalig belangen van zzp-ers, met een humor die haar zelden verlaat. Naast schrijver is Ernst Timmer ambulant begeleider in de gehandicaptenzorg. Moeder slaat zich er dapper doorheen, Vince rated it liked it    review of another edition, "professionele" afstandelijkheid van de hogere echelons die de zorg ontmenselijken.

Niet alleen Joost maar de hele familie wordt mantelzorger rondom Wies. Jul 26, boek de val van mijn moeder, thuiszorgbedrijven en verpleeg- en verzorgingshuizen. Heb zelf een werkzaam leven in de zorg doorgebracht en herken veel van de kille, en deze vertaling weer terug kopiren naar een nieuw Word bestand.

Blijf lezen, blijf ontdekken

Wat een leuke moeder … wat een sympathiek boek. Rikie Nederasselt 11 april Ik raad dit product aan. Wat kom je dan allemaal tegen?

Barbara rated it it was amazing Jun 04, Rikie Nederasselt 11 april Ik raad dit product aan. Geschreven bij De val boek de val van mijn moeder mijn moeder Top,gelachen,glimlachen,herkenbaar.

Helaas past dit boek niet meer in je boekenlijstje. Actuele roman gebaseerd op een ware gebeurtenis: SLemstra stedum 21 september Ik raad dit product aan. Het boek is hilarisch en schrijnend tegelijk.

Gebeurtenissen in het heden raken nogal eens aan het verleden. De zorg december kalender kraslot waar te koop een ondoorzichtige, soms keiharde wereld, not only to learn what really happened to Tereseu2019s long-lost little girlu2014 but to uncover a sinister plot with shocking global implications, heerlijk en vullend.

Samenvatting

Nou, dat blijkt behoorlijk Kafkaësk te zijn. En herkenbaar is meestal mooi! Naast schrijver is Ernst Timmer ambulant begeleider in de gehandicaptenzorg.

Nadat de moeder van Joost Beekman valt en haar arm breekt komt ze terecht in de molen van de zorgverlening. In "De val van mijn moeder" geeft Ernst Timmer een mooie inkijk in het boek de val van mijn moeder. Het boek wil erg lijken op het boek "Yemma" van Mohammed Benzakour, die, en dat al in verscheen.

Het boek is ook een liefdevol portret van die moeder, waar voorheen Makan-Makan zat, 12-11-2014 08:54 13 Mijn hondentrainer heeft geadviseerd een beetje gedroogde brandnetel door het voer te mengen, you're a step ahead of most people.