Ik heb geld nodig met spoed

Geplaatst op: 26.02.2019

Dan mag ik weer naar huis, maar dat zal eind deze of volgende week pas zijn. Vandaag precies zeven maanden geleden dat we het nieuws over mijn ziekte kregen en wat we geleerd hebben is dat de ziekte onvoorspelbaar is en er onverwachte dingen gebeuren.

Het geeft weer een ander ritme in de week en het is gezellig met de collega's.

Maar toen twee dagen later bleek dat de oncoloog kansen zag voor een behandeling kregen we weer hoop. Nieuwe campagne van Stichting Melanoom. Een goede traditie met vrienden, ontstaan tijdens onze studie in Venlo. Mijn hardloopplannen met de fysio besproken en inmiddels de eerste meters op de loopband gemaakt.

Bij zo'n ziekenhuisopname staat ineens alles op zijn kop. Toen daar koude rillingen en koorts bijkwamen contact opgenomen met het ziekenhuis.

Toch een spannend moment; eerste gesprek met de oncoloog en hopen dat het licht op groen gaat voor de derde behandeling. In het nieuwe jaar kijken we weer vooruit. Aan mijn sokken kan het in het nieuwe jaar in ieder geval niet liggen. Deze vakantie was al lang geboekt, ik heb geld nodig met spoed, kennissen en ook mensen die we nauwelijks kennen. We genieten van en met elkaar.

  • Als er schaduw op je pad verschijnt zal de zon je omarmen.
  • Wederom fijn om met de familie samen te zijn.

Lollige uitspraken en teksten over de gezondheidszorgd en je eigen gezondheid

Mensen die in de zorg werken kunnen met humor de dingen relativeren en met gezondheidsspreuken breng je ook nog een lach op het gezicht van de patient. Weer een paar dagen er helemaal uit en zo hebben we heerlijk kunnen ontspannen en genieten na een hectische periode. Door de gebeurtenissen van de afgelopen weken zijn we nog meer op elkaar aangewezen. Je wil horen dat de scan helemaal goed is, maar er was geen paniek en zijn beide plekjes konden gericht behandeld gaan worden.

We genieten dan ook van deze periode samen, zeker omdat het fysiek goed gaat. Ondertussen gaan andere dingen ook gewoon door. Afgelopen week weer een verzoekje van Martine.

  • Nu weer terug naar het normale ritme. Deze zal eind oktober zijn en hopelijk ook hier geen nieuwe ontwikkelingen.
  • Deze zal bij een 'GO' aansluitend zijn, dus dat wordt een lange dag ziekenhuis.

Vanuit alle onderzoeken was welke merken bloedverdunners zijn er eenduidige conclusie te trekken! Daarna Maartje mijn werkplek laten zien en vervolgens de productieafdelingen. Dit schijnt vaker voor te komen bij uitzaaiingen van melanoom. Het lukt ons soms niet iedereen persoonlijk te bedanken, daarom via deze weg: Op deze plaats nogmaals dank Tremco Illbruck voor deze superleuke verrassing!.

Ik stond voor de klas. Dit zal zeker een aantal weken in beslag gaan nemen. Aanstaande donderdag gesprek met de oncoloog en dan vrijdag weer naar de dagbehandeling voor de immuuntherapie, ik heb geld nodig met spoed.

Oftewel geen ontwikkelingen en geen nieuwe uitzaaiingen. Ik wil iedereen of in ieder geval mijn trouwe volgers daarom wijzen op initiatieven die geld inzamelen voor onderzoek, zodat er nog meer goede resultaten behaald worden in de strijd tegen deze ziekte. Heel veel dank aan iedereen die in welke vorm dan ook heeft geholpen; trainen, meelopen, supporteren langs de lijn of in gedachten , een bijdrage heeft gedaan aan KWF of wat dan ook. Na de goede uitslag in juni en onze vakantie hebben we meer normale dingen op kunnen pakken.

De 'buurjongens' lekker spelen totdat ze letterlijk omvielen van de slaap. Toch heeft mijn oncoloog geen goed gevoel bij de ontwikkelingen in de afgelopen weken. Natuurlijk is het dan weer spannend of die behandeling ook weer aan slaat, maar voor ons nu wel het ik heb geld nodig met spoed om naar een lange termijn behandeling te gaan! Druk bij Bulbby je eigen tekst of spreuken op je t-shirt en kledingstuk naar keuze. Het is in ieder geval fijn om weer thuis te whatsapp contacten importeren iphone. Het weekend na Koningsdag moesten we vrijhouden, omdat we vanuit mijn werk een weekend Efteling aangeboden kregen.

Even opladen in een andere omgeving. Het is vooral heel fijn om thuis bij Maartje en jongens verder te herstellen en samen leuke en de dagelijkse dingen te doen! Ik kan niet rijden, ik moet nog drinken. In de week voor de marathon mailde de organisatie van de Utrecht Science Park Marathon verschillende waarschuwingen voor arctische omstandigheden. We waren achteraf heel blij dat we dit hebben laten doorgaan.

Jullie medeleven geeft enorm veel steun en kracht. Daana met Maartje richting Utrecht voor het maken grootste vis ter wereld ooit gevangen portretfoto's. Zo gaan en kijken we weer vooruit? Ik heb geld nodig met spoed nieuws is goed nieuws Ik schrik als ik zie dat mijn vorige update van vorig jaar is. We proberen dit een plaatsje te geven en kijken terug op de de afgelopen periode.

Voor mij dit jaar voor het eerst een volledig alcoholvrije editie, waarbij alcoholvrij bier nog een dingetje bleek te zijn. Daarnaast sport ik twee keer per week bij de fysio.

Op de scans zien ze dat er geen nieuwe plekken zijn ontstaan en dat de bekende uitzaaiingen kleiner zijn geworden of verdwenen. Goed om je te realiseren dat het hier uiteindelijk om draait. Natuurlijk is het dan weer spannend of die behandeling ook weer aan slaat, maar voor ons nu wel het moment om naar een lange termijn behandeling te gaan.

Het was een hele gezellige avond die mij veel energie gaf. Tot nu toe valt het allemaal mee en heb ik geen nieuwe of heftige bijwerkingen gekregen. Dit wijst toch op onrust, al geven de onderzoeken dat niet allemaal aan.