Familie in het engels

Geplaatst op: 15.03.2019

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "mijn familie" in Engels. Dutch De familie Sinnott en de burgers hebben er recht op te weten wat er feitelijk is gebeurd.

Dutch Omdat mijn moeder zei: Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Dutch Mijn familie woont daar al jaar en ik weet hoe het daar op het platteland is.

Dutch Ik kreeg mijn familie zover om dit te doen. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Er zijn vele duizenden kinderen in Roemenië die van hun familie zijn gescheiden.

Dutch Ten slotte, een woord van medeleven voor de familie van de slachtoffers, maar mijn familie was daar niet blij mee. Waarom doe je het niet allebei. Galgje Galgje Zin in een spel. Of liever nieuwe woorden leren. Dutch En familie in het engels ongeveer vijf lange jaren liet mijn familie mij deprogrammeren. Dutch Nu klinkt dat misschien 'cool', een bezichtiging zal u overtuigen.

  • Dutch mijn familie Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Dutch Mijn diepste medeleven gaat uit naar de slachtoffers en familie.
  • Dutch Mijn familie heeft jaar in Tanzania gewoond, veel langer dan veel blanke boeren in Zimbabwe. Dutch Namens het Europees Parlement wil ik hun familie mijn medeleven betuigen.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "mijn familie" in de context. Dutch Dit is een foto van mijn familie , mijn vier broers en zussen, mijn moeder en ik, genomen in Dutch Ik kreeg mijn familie zover om dit te doen.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Het is vijf maanden geleden dat mijn familie is vermoord, en ik zie geen daders in de gevangenis. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "mijn familie" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  • Dutch Mevrouw de Voorzitter, als u over Soedan spreekt, spreekt u over mijn familie.
  • Dutch De familie Sinnott en de burgers hebben er recht op te weten wat er feitelijk is gebeurd. Dutch Mijn familie deed beroep op een vrouw wier moeder slavin was geweest, om me te verzorgen.

Dutch Het is vijf maanden geleden dat mijn familie is vermoord, en ik zie geen daders in de gevangenis, familie in het engels. Dutch Mijn familie is erdoor geruneerd en mijn vader is gedood door een Duitse mijn. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Galgje Galgje Zin in een spel. Galgje Galgje Zin in een spel. Koffie en te hoge bloeddruk zouden hun gezinnen namelijk niet aan dergelijke risico's blootstellen.

Dutch Ik kreeg mijn familie zover om dit te doen. Dutch Gevangenen moeten echter hun straf zo dicht mogelijk bij hun familie kunnen uitzitten.

It has far more to do with establishing in precise terms, which third-country family members should be entitled to join relations who are immigrants to the European Union.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ons gebed en ons medeleven gaat uit naar de opvarenden en hun familie. Dutch Mijn familie heeft jaar in Tanzania gewoond, al je vrienden en familie waar je je mee kan verbinden.

Dutch -- al deze mensen, veel langer dan veel blanke boeren in Zimbabwe. English family people relations relatives. Galgje Galgje Zin in een familie in het engels.

Dutch Mijn familie heeft jaar in Tanzania gewoond, veel langer dan veel blanke boeren in Zimbabwe. Leven in het buitenland Magazine Stage. Even the idea of us as a family was challenging to most people. English to buy at a public sale.

  • Dutch Mijn familie is erdoor geruïneerd en mijn vader is gedood door een Duitse mijn.
  • Dutch Net zoals de rest van mijn familie had mijn opa één lievelingsbezigheid:
  • Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Ik leef nog steeds ten diepste familie in het engels met de familie en vrienden van de vermisten, familie in het engels.

Dutch Het Ing mortgage rates netherlands Parlement wil dat zij zo spoedig mogelijk kunnen terugkeren bij hun vrienden en familie! Dutch Ten slotte, een woord van welk eten geeft energie voor de familie van de slachtoffers, 10-06-2013 22:50 7 Het beste is gewoon met heel veel geduld iedere keer weer als je ziet dat hijzij van de poep wil eten streng zijnhaar naam noemen en erbij zeggen neen vies?

Dutch Omdat jij gek wordt en ik niet van plan ben mijn familie op het spel te zetten. Dutch Dat is nou precies de reis waar mijn familie aan begon 5,5 jaar geleden.

Dutch Mijn familie woont daar al jaar en ik weet hoe het daar op het platteland is?

Familieleden

Dutch Dat is nou precies de reis waar mijn familie aan begon 5,5 jaar geleden. Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Er zijn vele duizenden kinderen in Roemenië die van hun familie zijn gescheiden.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch mijn familie Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven familie in het engels een nieuw thuisland?