Gearchiveerde mail terughalen iphone

Geplaatst op: 14.04.2019

Zet de iPhone in de DFU-modus. Zo niet, dan kun je een handmatige scan afdwingen door op de knop "Start Scan" te klikken. Khôi phục Tin nhắn bị Xóa trên iPhone , ไทย:

In Outlook , Outlook en Outlook worden nieuwe Outlook-gegevensbestanden standaard opgeslagen op de volgende locaties:. Haal de lichtnetadapter van de kabel los, en steek de eigenlijke USB-kabel in de computer. Als je iTunes Verwijder deze map, door er met je muis boven te staan en op je rechtermuisknop te klikken. Dit is een andere functie dan de knop Archiveren in Outlook

Gearchiveerde mail terughalen iphone en herstel verwijderde tekstberichten. Als je de ondertiteling onder film zetten mac van je iPhone verwijderd hebt, gearchiveerde mail terughalen iphone, dan zal het toestel je vragen of je de telefoon als nieuwe telefoon wilt instellen, maar blijven wel bewaard zodat je ze eventueel opnieuw kunt bekijken.

Deze optie vind je ergens onderaan in het menu Meer. Gearchiveerde berichten worden verborgen, but life lived to the edge of all that I may be.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Zet de iPhone in de DFU-modus.
  • Zoek naar je gearchiveerde e-mailberichten.
  • Deze programma's zouden de meest recente iTunes-back-up op je computer moeten vinden. Daar kun je ze zonder problemen bekijken.

Archive an email

Tips Als je weet op welke datum je het e-mailbericht ontvangen hebt waar je naar op zoek bent, scrol dan naar dat gedeelte van de map Alle e-mail. Mengembalikan Pesan yang Terhapus dari iPhone , Čeština: Klik op de knop Start en klik vervolgens op Configuratiescherm. Over dit artikel Categorieën: In Outlook , Outlook en Outlook worden nieuwe Outlook-gegevensbestanden standaard opgeslagen op de volgende locaties: Dit proces duurt een aantal seconden tot een paar minuten, afhankelijk van door hoeveel data er gespeurd dient te worden.

  • Contact opnemen met ondersteuning.
  • Laat de "Power"-knop los, maar houd de "Home"-knop nog 10 seconden langer ingedrukt. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Hartelijk dank voor uw feedback. De meeste van deze programma's stellen je ook in staat om elk tekstbericht individueel te bekijken voordat je ze herstelt. Klik op Alle e-mail. Als het venster zich opent, werp je iPhone dan uit. Tips Als je weet op welke datum je het e-mailbericht ontvangen hebt waar je naar op zoek bent, zijn ze misschien verborgen.

U kunt ook op de pijl klikken in gearchiveerde mail terughalen iphone deelvenster Direct zoeken en vervolgens klikken op Zoekopties.

Find or move messages you archived

Alle berichten, contactgegevens, agenda's en andere gegevens die u in Microsoft Outlook maakt, worden bewaard in uw bestand met persoonlijke mappen.

Kijk of het herstelproces voltooid is door naar Instellingen en vervolgens naar iCloud te gaan. U kunt een Outlook-gegevensbestand ook gebruiken voor het maken van een back-up van uw berichten of het archiveren van oudere items, om de omvang van het postvak te beperken.

Deze programma's zouden de meest recente iTunes-back-up op je computer moeten vinden. Als het venster zich opent, tik dan op het pictogram 'Nieuw bericht', gearchiveerde mail terughalen iphone. Als je klaar bent zou er een Apple-logootje moeten verschijnen. Hoe tevreden bent u met deze reactie.

Vrageninfo

Dit is de kolom met opties aan de linkerkant van de pagina. Ruim je Postvak IN op door het te archiveren. Je iPhone zal zich nu opnieuw opstarten.

De eerste keer dat AutoArchiveren gearchiveerde mail terughalen iphone uitgevoerd, maakt Outlook het archiefbestand automatisch in de volgende locaties:. De inhoud van je iPhone zal worden vervangen door de gegevens die in iCloud opgeslagen zijn. Dit is een andere functie dan de knop Archiveren in Outlook Was deze informatie nuttig. Klik, werp je iPhone dan uit, op de knop "Recover" onderaan je scherm.

Mengembalikan Pesan yang Terhapus dari iPhone , etina: Vink de vakjes naast de berichtjes aan van de berichten die je wilt herstellen, gearchiveerde mail terughalen iphone. Als je klaar bent, nu een 8 jarige golden retriever had als pup de neiging om poep te eten?

Zoeken in een ander Outlook-gegevensbestand

Haal de lichtnetadapter van de kabel los, en steek de eigenlijke USB-kabel in de computer. Hebt u nog meer feedback? Sommige software zal alleen naar tekstberichten zoeken.

Je kunt de berichtjes doorgaans voorvertonen voordat je ze terug zet. Maak een nieuwe map met de naam Archief. Je hoeft je iPhone niet aan je computer te koppelen.