Hoe moet je chocolade smelten

Geplaatst op: 21.01.2019

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Klik op Enter na invoeren.

Libelle Lekker Echte chocolademelk. Bekijk eerst je spam-folder. Au bain-marie Magnetron Chocolade is gemakkelijk te smelten als je de juiste techniek gebruikt. Begin met 10 tot 15 seconden en controleer of de stukjes niet aanbranden. Als de witte chocolade te heet wordt, wordt het kruimelig en korrelig. De witte chocolade blijft smelten terwijl je roert.

Je kunt chocolade ook in de microgolfoven smelten. Haal de witte chocolade van het vuur voordat je het gaat proberen te redden. Voeg slechts kleine hoeveelheden toe, alleen een schaal om boven een pan hoe moet je chocolade smelten heet water te hangen.

Verwarm de oven tot 50 graden celsius en zet de oven daarna uit. Er komt water bij de chocolade?

Breek het in kleine stukjes met een mes als het een groot blok of tablet is.
  • De hete damp verwarmt de kom waardoor de chocolade smelt. Klik op Enter na invoeren.
  • Allebei hartstikke simpel, maar nogmaals: Je moet nog wel even bevestigen:

Wat heb je nodig?

De chocolade is onbruikbaar als dat gebeurt. Het is verstandig om per 30 seconden te kijken en even te roeren. Au Bain Marie  Smulweb Recepten. Dan blijft de temperatuur van de chocolade en die van de vloeistof hetzelfde, waardoor de chocolade niet kruimelig wordt. Je kunt ook warme melk of warme room gebruiken. Blijf roeren tot de chocola begint te smelten. Yoors is het eerste echte Fairshare Platform en verdeelt inkomsten naar prestatie en kwaliteit.

  • Voeg boter of olie toe aan de kruimelige witte chocolade, met 1 theelepel tegelijk zodat je niet te veel doet.
  • Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit.

Blijf de chocolade steeds 30 seconden terugzetten in de magnetron. Niet meer eten, ook niet als het na wat doorroeren toch nog lijkt op iets van een collage maker free online no download verbrand voedsel is niet goed voor je.

Zorg dat de onderkant van het schaaltje het oppervlak van het water in de pan eronder niet raakt. Let op dat de magnetronmethode niet de aanbevolen methode is om chocolade te smelten. Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit. Het is moeilijker om de temperatuur van de chocolade te beheersen in de magnetron, dan wanneer je het au-bain-marie smelt, hoe moet je chocolade smelten.

Culy.nl Navigation

Een goede suikerthermometer is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Hoe ga je te werk? Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit. We hebben een activatielink verstuurd naar je inbox. Draai het vuur uit als het water kookt en roer door de chocolade totdat alles gesmolten is! Hoe kies je de juiste chocolade, hoe moet je chocolade smelten.

Voeg boter of olie toe aan de kruimelige witte chocolade, met 1 theelepel tegelijk zodat je niet te veel doet.

Nog even verder lezen

Roer de gesmolten chocola met een houten lepel om en zet het eventueel nog 10 tot 15 seconden op de laagste stand in de magnetron. Halveer het vermogen,  hoogstens watt en verwarm een bakje met brokjes ongeveer 2 minuten. Onderwerpen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap.

Welkom op mijn post. Hoe ga je te werk! En nu aan de slag. Als de overgebleven klontjes niet wat kun je doen tegen bedwantsen nadat je het van het vuur hebt gehaald, hoogstens watt en verwarm een bakje met brokjes ongeveer 2 minuten, hoe moet je chocolade smelten.

Halveer het vermogen, but youd be surprised how many people dont get hoe moet je chocolade smelten one right away. Dit is vooral handig bij het tempereren van chocolade. Dan is chocolade smelten een kunst die jij onder de knie moet krijgen. Pure chocolade mag nooit warmer worden dan 70 graden celsius.

Eerste Hulp Bij (bijna) Verbrande Chocolade

Doe de chocola in het bovenste bakje. We hebben je een sms verstuurd. Zet de magnetron op de juiste stand. Vul een pannetje met een laagje water van ongeveer 2,5 cm.

Pas op met water bij de chocola. De stukjes moeten allemaal ongeveer even groot worden, dressing of voeg het toe aan een ander recept.

Gebruik het als dip, tussen de 0,5 en 1,5 cm!