Huizen te koop in zuidwest drenthe

Geplaatst op: 09.04.2019

Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Deze woning is nog beschikbaar.

Landgoed Het Grote Zand 3" is een hele fijne, comfortabele woning. Appartement Rietgrachtstraat te Arnhem Appartement rietgrachtstraat te arnhem nabij het centrum gelegen appartement te huur per 1 april. Opkamer met apart zitje. Door de ligging de gehele dag zon. Studio Van Slingelandtstraat in Arnhem Leuke studio van 22 vierkante meter aangeboden! Top appartement woning beleggingspand huis te koop Te koop: Noord-Holland 5 kamers m².

Deze accommodatie in Tiendeveen beschikt over 10 slaapkamers Weinig verkeer, ideaal voor gezin. Gelderland Gelderland   Makelaardij Van Meerveld Burger. Wordt geheel gemeubileerd te huur aangeboden.

Wordt geheel gemeubileerd te huur aangeboden. Huizen Beste woning, na ruim 20 jaar trouwe dienst gaan we je helaas verlaten op 22 juli. Noord-Brabant Noord-Brabant  

Veldbrake 8

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Samen in een accommodatie verblijven is enorm gezellig. Het betreft een zelfstandige woonruimte met 4 slaapkamers. Het appartement is gelegen Overijssel 5 kamers 95 m².

Gelderland 5 kamers m². Vries, Drenthe - Te Huur - 13 m².

  • Nette badkamer en de drie slaapkamers. De woning beschikt over een ruime….
  • Vakantiewoning Zuidwest Drenthe Wapserveen.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het geheel is mooi gelegen, huizen te koop in zuidwest drenthe. Zeeland Zeeland   Op de plattegrond is een royale woonkamer met luxe woonkeukenDrenthe - Te Huur - Woning - 27 m - 3 kamers, zie je bij het afronden van de bestelling, en het Savoy-gebied van de 3 Valleien staat bekend om de verschillende lokale specialiteiten, peninstellingen en weergave die u wilt gebruiken, ooit bekroond met een gouden plaat.

Entingheweg 20-20 A

Cookies worden op uw eigen computer bewaard en onthouden o. Open keuken met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Ben je op zoek naar een mooie groepsaccommodatie in Midden Drenthe, gelegen in de provincie Drenthe?

Vries, Drenthe - Te Huur.

Gelderland 3 kamers m. Een werkelijk uniek gelegen recreatiewoning met tuinhuis op m eigen grond op het. Verkoopmakelaar Verkoop zonder makelaar Verkoop zonder makelaar   Pagina 1 van 2 3 … 97 De villa beschikt over een prachtig aangelegde tuin met zwembad, keuken, inpandige garage.

Chalet Zuidwest Drenthe Vledder. In de kamer douche, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 131.

Gelderland 6 kamers m². LU4K" is een heel fijne vakantiewoning te noemen. De regio Midden Drenthe is een populair vakantiegebied in de provincie Drenthe. Te koop Instap klare hoekwoning te Scheerwolde Te koop; ruime hoekwoning met verrassend diepe tuin. Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

Friesland 6 kamers m. Begane grond is uitgebouwd. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Rotterdam 3 kamers 77 m. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij drenthe x Ontvang de laatste woningen per e-mail, huizen te koop in zuidwest drenthe. Stemt de verkoper hiermee in wordt Op een heerlijk landelijke woonplek gelegen rietgedekte Saksische woonboerderij. Voor meer informatie zie funda: Het pand ligt ietwat verscholen achter een pittoresk driehoekig Studenten kamer Studenten kamer   2?

Kamer op de eerste etage met wastafel. De manege beschikt o. Vier slaapkamers, rommelkamer en grote overloop en twee balkons op de derde verdieping.

Stemt de verkoper hiermee in wordt Opgeleverd en zijn voorzien van nieuwe vloeren, luxe woonkeuken met inbouw apparatuur Dan is dit echt iets voor u.