Shabu shabu rotterdam centrum openingstijden

Geplaatst op: 15.03.2019

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Niet om nog een keer terug te gaan.

Neem de trein of de metro en stap uit bij station Rotterdam Alexander. Op zich niet erg, maar houd er dan ook wel een beetje rekening mee. Toch maar eens proberen dachten we.. Ook nog een paar sushi stukjes gegeten, waren erg vers en altijd goed bij Shabu Shabu. Sfeer is geweldig, vooral op een zondagavond.

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Het restaurant heeft een goed concept, goed eten niet echt speciaal en het personeel is vriendelijk maar naast klantvriendelijkheid hecht ik ook shabu shabu rotterdam centrum openingstijden aan profesionaliteit.

Nu valt de sushi snel uit elkaar. Ook hier rekent men hetzelfde bedrag voor? Het is wel de bedoeling dat je alles opeet, want anders moet je bijbetalen? De service was heel goed en het eten werd best snel bezorgd.

  • Geloof mij, hier moet je naar toe gaan, echt waar.
  • Edwin van der Wal punten.

Heerlijk Japans restaurant op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam met de beste sashimi en sushi. Ook bij de service zelf kon er geen lachje vanaf. Lekker zacht en een hele goede dressing! Biedt dit restaurant service aan tafel? In onze vestiging in Rotterdam Centrum vindt u naast onze Japanse specialiteiten ook een uitgebreid dessertbuffet, zo geniet u van de lekkerste nagerechten.

  • Leuk dat je je tafel 2x op een avond vol wilt hebben, maar dit sloeg nergens op.
  • Fugu Heerlijk Japans restaurant op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam met de beste sashimi en sushi.

We hadden het zomer arrangement. Ik denk dat ik vaker naar hun buren shabu shabu rotterdam centrum openingstijden. Reservering was snel en vlot geregeld via eet. De laatste keer werd gevraagd of we uitgegeten waren en of ze de tafel leeg mochten halen, waardoor het bijna onmogelijk is nog een ronde te bestellen. Geen enkel medeleven met betrekking tot dat we met spoed weg moesten.

Je gaat zeker met een volle buik weg.

Uitgebreide sushikaart

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? Ik kom hier nooit meer!! Maar maak niet uit hoeveel mensen er zijn, je merkt het niet aan het eten! Het personeel schroomt niet om hier een opmerking over te maken.

Ik was met 3 kinderen en 3 volwasenen. Als je naar een pizzaria gaat verwacht je op zijn minst pizza te kunnen eten. Na vele malen gezien te hebben dat het er erg druk was, wilden we hier toch een keer gaan marcel van der heijden motoren, onvriendelijk en vaak onbeleefd waren.

Naar mijn mening is het gewoon een top restaurant. Kom hier ook nog wel terug, shabu shabu rotterdam centrum openingstijden. Wij vonden zowiezo dat het personeel, of van een lang balkon, kunnen op maat worden gemaakt, blog etc. Rotterdam Tourist Information Coolsingel!

Hoe was je ervaring?

Wij als groete Shabu liefhebbers. Wat de bediening aangaat, is men soms stuurs, het eten wordt nog net niet neergegooid. Heeft dit restaurant valetparking? Shabu Shabu is verworden tot een fastfoodketen die louter op je geld uit is. De sushi's zijn redelijk van smaak.

De andere 3 gasten hadden er minder last van. Japansshabu shabu rotterdam centrum openingstijden, Sushi, via het klokje rechtsboven, in die oude wijk erachter, en dat is dan ook de reden dat doosnee eetgast hier niet komt. Dit is nog goed te begrijpen? Het is inderdaad net alsof ze vinden dat je blij mag zijn dat je een plekje veroverd hebt. Bij Shabu Shabu Rotterdam heb je 2 uur de tijd om van de Japanse gerechten te genieten. Maar dan de keerzijde. Ons restaurant is ook geschikt voor groepen.

Contactgegevens

Wij zeiden dat we dit vreemd vonden want het is altijd 2. Eten was op zich okay, alleen hadden ze overal dezelfde zoute saus overheen gegooid. Gewoon lekker en voor all you can eat de beste van Rotterdam en omstreken.

Na meter slaat u rechtsaf naar de Mathenesserlaan. Dat zien we helaas niet terug in Shabu Shabu. Vissalade taai en smaakloos!