Winkelen in eindhoven of tilburg

Geplaatst op: 14.04.2019

Heesch Als je trouwens binnenkort gaat, zou ik ook voor Den Bosch kiezen. Allemaal op loopafstand van elkaar in het centrum.

Met grote aandacht voor kwaliteit zijn ze hier aan het werk. Chasse theater met casino eraan is ook cool. Een ideale plek voor wie zin heeft in een biertje. Af en toe gaat er een bedrijf weg, maar er komen er ook meer dan genoeg bij.

De Shoplovers zijn al geweest en hebben hun tips en bevindingen voor je op een rijtje gezet In Tilburg kun je met gemak twee favoriete koffietentjes, vier lievelingsrestaurants en drie stamcafés hebben. Of het nou gaat om nieuwe trendy meubels, leuke accessoires of een nieuw bed, in Tilburg vind je zeker wat je zoekt.

Diverse musea liggen in de buurt. Antenne Recordshop Antenne Recordshop is te vinden in vintage winkel SamSam en verkoopt alleen muziek op vinyl. Download de PDF en print hem dubbelzijdig. En er komt nog veel meer aan. Ik heb 6 jaar in Breda gewoond; heerlijke stad vol gezelligheid en knusheid.

Tegenwoordig onderdeel van het gemeentehuis en een populaire trouwlocatie. Zijne Koninklijke Hoogheid Ieder kledingstuk dat je hier vindt is uniek en gemaakt door eigenaresse Jolanda.

VIVA op social media

Het Textielmuseum is een museum in bedrijf. Moniquenwerk Broderie d'art In dit gezellige atelier komen de kleurrijke accessoires, sieraden en draagbare kunstwerken tot stand. Een winkel vol geuren en kleuren waar heerlijkheden uit alle windstreken je zintuigen prikkelen. Kaaszaak In het prachtige pand van de Kaaszaak vind je planken met enorme kazen.

Bewonder de mooie details zoals de oude schouw. Maar Eindhoven is echt veel meer dan die twee winkelstraten in het centrum, en als je ooit nog in de buurt bent, dan is Strijp S is een absolute aanrader.

Met het shoppen voor je kids komt het dus wel goed, maar denk je ook een beetje aan jezelf?

De Wet van Wuiles: Op elke straathoek springen de nieuwe zaken als paddenstoelen uit de grond. Nergens kun je zo lekker dwalen dan hier in het Dwaalgebied van Tilburg.

Maar je kunt dus ook prima shoppen in Tilburg. Bekijk de landkaart via de internetbrowser, bepaal je eigen locatie en wandel zo naar de leukste plekken, winkelen in eindhoven of tilburg. Een speelgoedwinkel waarin oude tijden herleven maar waar ook moderne kinderen hun ogen uitkijken.

VIVA nieuwsbrief

Winkelcentrum Emmapassage is 'the place to be' voor overdekt shoppen, maar er zitten vooral veel mooie, leuke, bijzondere winkels in de kleinere straten van de stad. Voor je het weet ontdek je de allerleukste plekken van de stad met je eigen stadsgids.

In het oosten ligt een wijkje met nogal veel oude dure huizen. Zoals in het Dwaalgebied, een soort 9 straatjes , met leuke hippe winkels en koffiebars.

De items komen van over de hele wereld samen in de winkel die winkelen in eindhoven of tilburg de nok toe is gevuld. Comme a Mannen In een fijne sfeer kan je hier altijd terecht voor advies.

Als je Tilburg op tv ziet, wordt deze kerk vaak als herkenbaar punt gebruikt. Zoek rond in het brede aanbod elektronische muziek. Samen met jou laten we het leukste van de stad zien. Nou Den Bosch had elektrische auto kopen particulier de lichte voorkeur van mijn vriend en na jullie eenstemmige meningen gaat het dus idd Den Bosch worden.

Winkels in Tilburg

Re-issue Bewonder de prachtige wand vol exclusieve sneakers. De 58 leukste plekjes om te ontdekken tijdens een dagje Tilburg Ontdek het veelzijdige Tilburg.

Breda - Den Bosch - Tilburg. Boekhandel Livius de Zevensprong Hier is voor iedereen van jong tot oud veel leesplezier te vinden. Dit unieke gebouw werd in opdracht van koning Willem II gebouwd.

  • Den Bosch is sfeervol en heeft leuke boetiekjes, snuffelwinkeltjes en ook de benodigde grotere winkels.
  • Lunch pak je lekker in de Uilenburg of de Korte Putstraat en verder zitten de leuke kleine winkeltjes vaak in de smalle tussenstraatjes maar ook aan de grote ketens geen gebrek.
  • Kiezen is alleen wel lastig dankzij de verschillende bieren die ze in dit biercafĂ© schenken.
  • Op elke straathoek springen de nieuwe zaken als paddenstoelen uit de grond.

Prins Heerlijk Eetwinkel Een winkel vol geuren en kleuren waar heerlijkheden uit alle windstreken je zintuigen prikkelen. Zo duiken er bijvoorbeeld steeds meer toffe winkels op in Tilburg, winkelen in eindhoven of tilburg.

Daar gaan we nl ook nog een dag naartoe. Het wapen van Tilburg In dit knusse restaurant kan je terecht voor een lunch en diner. Dit unieke gebouw werd in opdracht van koning Willem II gebouwd. Op zoek naar best sushi in jordaan amsterdam in Tilburg.

In de bijzondere collectie vintage vind je zeker een mooi item voor thuis?

Ontdek unieke plekjes om te overnachten

Ja, Bossche bollen bij Jan de Groot mag je niet overslaan! Slenter bijvoorbeeld door de straatjes net buiten de hoofdstraat die garant staan voor veel unieke winkels, boetiekjes en lunch- en dinerzaken. De bedrijfsleider van Cinecitta, Marnick, heeft ons alles verteld over de oudste bioscoop van Nederland.

En het grafisch design museum. Dit unieke gebouw werd in opdracht van koning Willem II gebouwd. Twee keer vouwen en je kan op pad.