Marknad

På Nybro Brinner är utbudet av marknads varor stort men inte lika stort som tidigare år eftersom området är förändrat och tillgången på plats för knallar har minskat. Men precis som tidigare är marknaden den ådra som binder ihop de olika arrangemangen och ger hela festivalen liv.
Efterfrågan på marknadsplatser är stor och vi lägger stor vikt vid att hitta de knallar som är lite utöver det vanliga. De knallar vi företrädesvis söker är de som säljer och presenterar sina varor med stolthet. För att hitta dessa åker vi runt på så många marknader som möjligt för att "handplocka" knallar med kvalitet till Nybro Brinner.
Är du knalle och vill sälja dina varor på Nybro Brinner är Du välkommen att ringa Ewa på 0481-178 87 eller 070-643 36 47, så skickar vi ansökningshandlingar. Dessa kan Du också hämta hem direkt här på sidan.
Till alla besökare på Nybro Brinner vill vi till sist be Er passa på att handla av de unika produkter som kommer att finnas representerade i utbudet på Nybro Brinner den 3-5 juni 2004.

Anmälan för Föreningsaktiviteter [word 60KB]
Anmälan om innehav av Gasol inom festområde [word 21KB]
Anmälan till knallar [word 27KB]
Ansökan om tillstånd att hantera/sälja livsmedel på annat ställe än i livsmedelslokal [word 28KB]
Ansökan om försäljningsplats för matförsäljning [word 63KB]
Villkor vid försäljning av livsmedel under festivaler och marknader [word 44KB]
Information till knallar på Nybro Brinner [pdf 223KB]
Anmälan till Tvekampen [pdf 323KB]

Du behöver Adobe Acrobat Reader för att läsa PDF-filer. Den kan laddas ner kostnadsfritt här