Axels Tivoli

Axels Tivoli, Space Jam

För att vi ska kunna erbjuda Er den absolut modernaste nöjesparken sliter vi nu året runt med olika arrangemang i den absolut högsta världsklassen. Vi har införskaffat några nya karuseller, lotterivagnar och lastbilar för att nämna något. Mer om detta hittar ni på www.axels.se

Vi har även skaffat oss bättre kontakter på nallar och andra lotterivinster vilket ska gynna Er med fler utlämnade vinster i varje lotteri med andra ord ännu större vinstchans. Vi reser fortfarande runt med tre stora och en liten enhet som vi gjort dom sista åren men varje enhet har blivit ytterligare en bit större.
Detta var lite om vad vi gör, men vill ni följa med på vår turné så surfa in på vår hemsida, var med och tävla om några fina priser.

Väl mött på Nybro Brinner 3-5 juni 2004 då Nybro får uppleva sitt bästa Axels hittills!

M.V.H Axels Nöjesfält AB
Pierre Andréasson


Nöjesfält med historia

Axel med Brazil Jack

Axels Nöjesfält är inga nybörjare och det är inte första gången precis som man bygger sina karuseller när nöjesfältet besöker Nybro första helgen i juni. Tivoli är en näring med anor och får närmast ses som ett i allra högsta grad levande kulturarv.

Nöjesfältet grundades 1928 av Axel Andreasson som hade rest runt med sina föräldrar till olika marknadsplatser och sålt grönsaker och ägg, som de producerat på sin gård. Han var en affärsman och tyckte att barnen skulle ha roligt när de var på marknad, och köpte därför en hästkarusell.

Axels Tivoli
Det gick bra för Axel och firman växte med fler attraktioner och är idag ett nöjesföretag med över hundra karuseller och därmed Europas största mobila nöjespark. 1970 tog Axels söner, Leif, Tommy och Bo över företaget och numera är det Pierre som driver firman i samma anda som sin farfar - barnen skall ha roligt. Alla våra karuseller är helt mobila och därför kan vi besöka över etthundra platser i Skandinavien, Europa och Asien varje år. Flera platser har vi besökt i över 40 år, det borgar för ett stort förtroende bland våra arrangörer. Axels har idag möjlighet att sätta ihop ett mycket kvalificerat nöjeskoncept för varje arrangemang. Arrangören planerar allt från en karusell till en komplett nöjespark, med allt vad där ingår. Nybro Brinner har sedan starten 1997 haft ett framgångsrikt samarbete med Axels Nöjesfält. Valet föll på att bygga en stor nöjespark som inte lämnar någon oberörd och smålänningarna har visat sig vara riktiga våghalsar, därför byggs parken med de mest hisnande attraktionerna i centrum. Vi ses på Nybro Brinner - Smålands största nöjesfält.