Accu elektrische fiets tilburg

Geplaatst op: 01.04.2019

Fietsaccu revisie per accu Van deze merken kunnen wij de fietsaccu reviseren. De capaciteit wordt aangegeven in watturen Wh en de actieradius geeft aan hoeveel kilometer je kunt fietsen met een volle accu.

Ook heb je de keuze uit e-bikes met een afneembare accu of met een vaste accu.

Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Populair Nieuw Opruiming. Voor een uitgebreidere uitleg en berekening ga je naar onze framemaat pagina. Voordelig zelf de capaciteit bepalen Wanneer de accu-cellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de behuizing en elektronica vaak nog in prima conditie. Lage prijzen Kijk en vergelijk. Je hebt alleen geen trapondersteuning meer. Je berekent de juiste framemaat bij je lichaamslengte als volgt:. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met instructies.

Koop je de e-bike in de winkel. JavaScript seems to be disabled in your browser. Bestel jouw nieuwe e-bike nu extra voordelig online accu elektrische fiets tilburg Giga-Bikes of kom langs in onze winkel in het centrum van Tilburg voor een gratis testrit. Een voorwiel- of achterwielmotor zit mooier weggewerkt in het frame.

U selecteert eerst de accu die hoort bij uw e-bike en geeft aan wat de gewenste capaciteit van de batterij na revisie moet worden.

  • In deze e-mail vindt u ook een handleiding voor heringebruikname van de accu.
  • Maak gebruik van de fietsaccu service van MiTon! Bestel jouw nieuwe e-bike nu extra voordelig online bij Giga-Bikes of kom langs in onze winkel in het centrum van Tilburg voor een gratis testrit.

Accu elektrische fiets reviseren: hoe werkt het?

Twijfel je over welk type motor of accu je nodig hebt? De meeste onderdelen van uw fietsaccu kunnen namelijk gewoon hergebruikt worden. Waarom uw fietsaccu reviseren? Bij een middenmotor ligt het zwaartepunt van de e-bike in het midden waardoor je meer stabiliteit hebt. Giga-Bikes heeft ruim 50 modellen e-bikes in het assortiment.

Na onderzoek zal met u worden besproken wat de diverse mogelijkheden zijn voor revisie.

  • De framemaat bepaalt de hoogte van de fiets.
  • Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.

Bestel je online op werkdagen voor Een voorwiel- of achterwielmotor zit mooier weggewerkt in het frame, accu elektrische fiets tilburg. Dit zorgt voor optimale capaciteit van uw gereviseerde fietsaccu. De meeste onderdelen van uw fietsaccu kunnen namelijk gewoon hergebruikt worden.

In geval van twijfel wordt de batterij vooraf getest op rest capaciteit. Als u dit wilt vraag er dan naar. Online bestelling ophalen in de winkel is gratis.

Reserveer een gratis e-bike en ga lekker winterfietsen!

Een nieuwe vervangende accu voor uw elektrische fiets is vaak niet zo makkelijk te vinden. Bekijk dan hier ons assortiment en profiteer van voordeel op  Leader , Popal ,  Vogue en andere merken. Bij een middenmotor ligt het zwaartepunt van de e-bike in het midden waardoor je meer stabiliteit hebt.

Fietsaccu revisie Om zo lang mogelijk van uw e-bike te kunnen genieten kunt u er voor kiezen om uw accu te vervangen of misschien wel alvast een extra accu aan te schaffen.

Wanneer de batterij succesvol door de reparatie en de test gekomen is ontvangt u een e-mail, accu elektrische fiets tilburg u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Bij het reviseren van uw fietsaccu is het mogelijk om de capaciteit te verhogen ten opzichte van het origineel. Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Populair Nieuw Opruiming.

Dankzij een kleine, krachtige motor heb je op een e-bike trapondersteuning. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Welke je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

Accu van de e-bike

Maak gebruik van de fietsaccu service van MiTon! Als het binnenwerk van uw batterij wel succesvol hersteld is heeft u recht op 12 maanden garantie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per e-mail info fietsaccu-revisie. Kom dan langs in onze winkel aan de Piusstraat 64 in Tilburg voor uitgebreid advies en een gratis testrit. Dit maakt het maakt het zonde om een nieuwe fietsaccu te kopen.

  • Er zijn verschillende redenen waarom er wordt gekozen om de fietsaccu te laten reviseren:
  • Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen.
  • Zo hoeft u niet onnodig lang te wachten en kunt u met het lekkere weer onbezorgd genieten van uw elektrische fiets.
  • Alle e-bikes staan rijklaar in de winkel en kun je direct meenemen.

Bij garantie aanvragen zullen we de lader en batterij voor onderzoek bij ons op de zaak moeten huis te huur in ruinen. Dit maakt het maakt het zonde accu elektrische fiets tilburg een nieuwe fietsaccu te kopen.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Een fietsaccu gaat veel minder lang mee tussen de 3 en 6 jaar dan de fiets waarop deze gebruikt wordt, accu elektrische fiets tilburg. Uw fietsaccu reviseren werkt heel eenvoudig: Helaas zijn nog niet alle fabrikanten op de website terug te vinden. Heeft u problemen, of is de kracht uit uw huidige elektrische fietsaccu en wilt u daarom graag uw fietsaccu laten reviseren.

Lage prijzen Kijk en vergelijk. Voordelig zelf de capaciteit bepalen Wanneer de accu-cellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de behuizing en elektronica vaak nog in prima conditie. Online bestelling ophalen in de winkel is gratis. Zo hoeft u niet onnodig lang te wachten en kunt u met het lekkere weer onbezorgd genieten van uw elektrische fiets.

De electronica en ook de behuizing blijven zo veel mogelijk intact. Fietsaccu revisie Om zo lang mogelijk van uw e-bike te kunnen genieten kunt u er voor kiezen om uw accu te vervangen of misschien wel alvast een extra accu aan te schaffen, accu elektrische fiets tilburg.

Enorme keuze Ruim 1 miljoen artikelen uit eigen voorraad leverbaar.