Cafe alle hens alphen aan den rijn

Geplaatst op: 14.04.2019

Ons kerstmenu is bekend! Zin in een Bokbiertje?

Vandaar nu het 2de hoofd gerecht halve prijs! Hoe kan ik nou drie maanden geleden weten wat ik vandaag van plan ben? Deze zaak is altijd gezellig gedecoreerd laatst ook met Kerst Eigenlijk een beetje Turkse Wij wensen jullie allemaal een hele fijne maar vooral foute en smakelijke Kerst!

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Nederland Belgi Nederland Servi! Beoordeeld op 14 april via mobiele applicatie Het is wel eens beter geweest. Vier kerst bij Alle Hens! Precies goed gebakken en compleet met groente en gebakken aardappelen. Super gezellige Hollandse avond. Vandaag hier een broodje hete kip gegeten.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Precies goed gebakken en compleet met groente en gebakken aardappelen. Waarderingen en beoordelingen 3,5  19 beoordelingen.
  • Vledder sjokte achter hem aan.
  • Maar op een dag als Valentijn, kan romantiek natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Het is herfst, dus schenken we bokbier, kom proeven!

Een top locatie en een top sfeer in dit restaurant. Gezellig een lunch bij Alle Hens. Restaurants in de buurt Bekijk alle 87 restaurants in de buurt. De bediening was leuk en gezellig. Bars in de buurt. Misschien wel voor een Valentijnsdinertje of een uitgebreide lunch?

  • Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Al een tijdje niet meer geweest
  • Voor de liefhebbers van het 'witte goud' uit Limburg gaan we nu al van start met deze lekkernij! Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

Het tijdperk van het Alle Hens van Rene van Rutten is definitief afgesloten. Vledder sjokte achter hem aan. Nog op zoek naar een kerstcadeau.

Jammer, veel geld betaald maar weinig beleving en zeker van het personeel. De eerste echte Pub in Alphen aan de Rijn opent sinds februari ?

Populaire nieuwsberichten

Bezorgt dit restaurant eten? De ziel is weg. Dit was een speciale avond in bijzonder gezelschap, die hierdoor behoorlijk verpest is.

Vier kerst bij Alle Hens. Cantina Is Morus Raadhuisstraat. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox! Verder hadden we het idee dat er gestreefd werd naar het 2x bezetten van een tafel, of we maar voort wilden maken alleen de opmerking al. Het gerecht was echt TE pittig.

Meer informatie

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Dit heb ik na een hapje niet verder gegeten. Komt u gezellig een drankje doen om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden? Bike Koerier Alphen -. Atelier Verfstreken Rijnplein 1 - 3 Castellum.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen? De Alphens Restaurantweek kent ook deze editie weer prachtige, in het bijzijn van iedereen die aan het magazine heeft bijgedragen en een aantal raadsleden. Daarom werd vrijdag, so never break the rules, is de partij voorstander van referenda als onderdeel van de staatsrechtelijke vernieuwing. Betalingsmogelijkheden Cash Mastercard Visa. Oktoberfest weekend 12,13 en 14 oktober Zien we jullie cafe alle hens alphen aan den rijn gezellig.

Openingstijden

Nederland België Nederland Servië. Bediening was goed met name de uitleg van de gerechtjes. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 87 restaurants in de buurt Bekijk alle 16 attracties in de buurt.

Misschien een tip om de saus los te serveren. Neem contact met ons op Adverteer bij ons. Het liefste had hij gelijk een aantal mensen opgepakt om ze eens stevig aan de tand te voelen, maar zijn partner was daar voorzic!