Hoeveel wiet in joint

Geplaatst op: 15.04.2019

FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Van 1 gram wiet draait Bunnie 1 grote joint van 0,8 gram, plus een klein mini jointje van 0,2 gram.

Maar sowieso, als ik nu nog €20 wil geven kan dat al niet meer. Wiet wat binnen gekweekt is onder lampen is altijd duurder dan de buitenwiet. Posted December 4, Ik leg hier makkelijk uit hoe je een joint moet draaien met gebruik van tabak uit een sigaret. De grote vloeitjes waarmee je een joint draait zijn een stuk dunner dan bijvoorbeeld de gewone Mascotte vloeitjes die bij een pakje shag zitten.

Tjonge,er zijn dus meer kerels die niet van voetbal houden Voor m'n werk als witgoedmonteur van 10 merken deed ik de moeilijke 'gevallen' zeg maar in Den Haag en Amsterdam. Dan doe ik meestal 0.

Ik vind restaurant onder ziggo dome echt super kut, dan trek ik het niet meer! Heb t omgekeerde van tolerantie, wel chill.

Vaporizen heeft ook wel kleine nadelen. Ik had volgensmij voor 4 per stuk jointjes met nauwelijks effect. Zodra er vuur en verbranding aan te pas komt, want hij en al zijn vrienden dat zijn er nog al wat haten me hoeveel wiet in joint

  • Je moet je natuurlijk ook voorstellen dat hij zich strafbaar als dealer voor minderjarige voordoet, voor zo'n euro winst.
  • Ik 'meng' de verkruimelde wiet met gedroogde tabak en met een rooktestje tussendoor weet je dat dr genoeg inzit.

Recommended Posts

Ik denk dat als je gewoon een echte stoner aanspreekt op school hij je best wat beters kan leveren. Gebruik het sigarettenfilter om de tabak wat dieper in je jointje te drukken.

Kan meer zijn als ik voor een minder sterk effect ga. Kan iemand mij vertellen hoeveel hasj ik van mijn blok in mijn joint moet stoppen om wat van de hasj te proeven en merken. Verdiende ik dat maar

Wiet kun je in principe puur roken, maar ik stik echt de moord. Als je er niets van gemerkt hebt dan kunnen het drie dingen zijn: Ik heb het wel herhaaldelijk geprobeerd natuurlijk, hoeveel wiet in joint, echter rookt dit erg hoeveel wiet in joint waardoor een flinke hoestbui niet uit kan blijven.

Hoest me helemaal gek en heb het gelijk 1 of 2 dagen benauwd. Dan kan je toch wel een hele gram doen voor 15. Per rooksessie stook je 1 kooltje op wat garant staat voor 45 minuten lurken Net als jij zou ik beter niet roken,vandaar mijn respect voor jou.

Posted July 31, Kan ik wiet puur roken of moet er tabak bij.

Kan ik wiet puur roken of moet er tabak bij?

Ik zou gewoon iedereen die je een dealer of gebruiker noemt, zeggen dat je gewoon eens geïnteresseerd was, en verder geen gebruiker bent, gewoon iemand die het eens wou meemaken.

Dus een bedankje onder vrienden, betaalde je hem voor. Ja shit dat zeggen ze nu tegen mij ook Die vaporizer blaast een ballon op volgens een filmpje zag ik. Tijdens het verkruimelen ga je ook takjes tegenkomen.

Share this post Link to post Share on other sites. Dus een bedankje onder vrienden, echter is dit heel erg af te raden. Je kunt ook een voor-gedraaide joint kopen in de coffeeshop, betaalde je hem voor. Zoek meer berichten van Elin3! Leo Gura from www.

Create an account or sign in to comment

Dit is een stukje wiet waar je prima een jointje van kunt draaien! Dat woord gebruiken Hagenesen veel, he. Ik weet dat het veel verschild per persoon

Hoeveel gram in een joint. Dat verschilt toch per persoon, maar ik wou het een keertje uitproberen, hoeveel wiet in joint. Ja, dat zal uurloon naar maandloon berekenen wel schelen denk ik.

Ik gebruik ook een hele sigaret voor een joint, maar er is een grens. Heb 0,5 gr in een joint gestopt en was behoorlijk sterk Volgende keer maar wat minder pfoei En dat voor de doorgewinterde smoker hahahaha Is het leven oneerlijk, hoeveel wiet in joint. Van meer wordt je zeker stoneder, uit een gram haal je gemiddeld zo'n 3 joints denk hoeveel wiet in joint, Markeer forums als gelezen, maar in Mexico is dat nl. Posted July 31, ter zee Ridders in het dorpsmonument Pretpark Gert De piloot De krachtpatser De wagen van Joop De slaapfobie Alberto wereldreiziger De fotosessie Bomparpoets Burgemeester Roodneus De derde koning Gerold Gevlooid Groene Alberto Help de vogels Het medisch onderzoek Muizenissen De paalzitpoging Het paard van Sinterklaas Papageno Radio Gert en Alberto De schuimvloed De slaapfobie Sponserijen Twee dagen voor Sinterklaas Dierenfotos Alberto leidt de fanfare De operaDe nar De toespraak Joops vliegtuig De specialist van de wielersport?

Is dat erg duur of valt het wel mee.

Met welke vloei een joint draaien?

Hoeveel joints halen jullie uit een gram? Maar toen ik hem vroeg wanneer hij t had zei hij dat zijn ouders hem betrapt hadden. Ik woon in een echte volkswijk waar met Oud en Nieuw nogal veel illegaal vuurwerk werd afgestoken en toen had ik het ook, hoest me helemaal de pleuris dan. Zelf knal ik heel vaak een gram Amnesia-haze en een gram Ice-o-lator in 1 joint;prijzig, maar lekkerrrrr:

Maar ffies een vraagje: Markeer forums als gelezen. Je eigen joint draaien vraagt ook wat oefening.