Onder de italiaanse zon tweedehands

Geplaatst op: 14.03.2019

FernandDeCree Landen 15 mei Ik raad dit product aan. Baukje 4 juni Ik raad dit product aan. Haar echtgenoot is jaren geleden overleden.

Boekerij 4 april Verkocht door: Terwijl ze zich onderdompelt in herinneringen — aan de liefde die ze verloor en aan de tragedie die haar deed terugkeren naar Engeland — ziet ze dat de magie van Toscane haar dochter en kleindochter ook niet onberoerd laat. Dat het een geweldig, meeslepend boek is. Een lekker leesbare roman, perfect vakantievoer, en niet alleen voor de liefhebbers van Italië Een heerlijk ontspannend boek wat lekker door leest en je laat mee genieten van de Italiaanse sfeer.

Om een oogje in het zeil te houden besluit ze mee te gaan, en ze neemt haar eigen zeventienjarige dochter ook mee.

Meliss1 5 november Ik raad dit product aan, onder de italiaanse zon tweedehands. Terwijl ze zich onderdompelt in herinneringen - aan de liefde die ze verloor en aan de tragedie die haar deed terugkeren naar Engeland - ziet ze dat de magie van Toscane haar dochter en kleindochter ook niet onberoerd laat. Hun leven wordt er totaal op zijn kop gezet. Ze is getrouwd met historicus en schrijver Simon Sebag Montefiore, heeft twee kinderen en woont in Londen.

Keihard heeft ze ervoor geknokt. Geboeid tot het einde.

Schrijfster Santa Montefiore heeft alle ingrediënten voor een zomerse feelgoodroman bij elkaar gevoegd en het resultaat mag er wederom zijn. Het kan echter voorkomen dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is. Heerlijk, romantisch, niet moeilijk te volgen!

Koopopties

Home   Boeken   Onder de Italiaanse zon. Fiori Breda 22 juni Ik raad dit product aan. Wat ik goed vind aan dit artikel: Spannend Grappig Fantasierijk Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Vond je dit een nuttige review?

Voor mij is de combinatie van Italië en Engeland perfect.

Santa weet je mee te voeren naar de Italiaanse zon. Het blijft spannend tot aan het einde door de vele verwikkelingen. AnSlosse Vilvoorde 24 mei Ik raad dit product aan, onder de italiaanse zon tweedehands. En wou stiekem dat je zelf een van deze drie vrouwen was.

Als je op het einde een zucht kunt slaken van geluk, dan is dat zeker even belangrijk.

Een Italiaanse familiekroniek

Ik hou van alle boeken van Santa Montefiore, maar nog net een beetje meer als ze zich afspelen in Italië. Als de rododendron bloeit Deverill Book 2. Geschreven bij Onder de Italiaanse zon Een leuke makkelijk leesbare roman.

Weer een heerlijk boek van Montefiore? De lezer gaat terug naar Gracies jeugd en stapje voor stapje komt haar geheim aan het licht. Maar Gracie draagt een geheim met zich mee. Zat er vanaf de eerste bladzijde helemaal in. Heerlijk om te lezen.

Een verhaal over verloren liefde en nieuwe kansen tegen de achtergrond van het prachtige Toscane

Leest lekker weg en mooi verhaal. Geschreven bij Onder de Italiaanse zon Heerlijk boek om bij weg te dromen. Het is weer een heerlijke Santa! Want een boek uitlezen, is toch altijd weer een beetje afscheid nemen.

  • Wilt u ook als allereerste op de hoogte zijn van de nieuwste Libris-folder, ludieke acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken of ebooks?
  • Prachtig hoe zij je mee kan nemen op reis, je ziet het bijna voor je
  • Productbeschrijving Productbeschrijving Een Italiaanse kookcursus in een Toscaans palazzo heeft verstrekkende gevolgen Als de achtenzestigjarige weduwe Gracie een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans castello ziet, boekt ze de reis zonder aarzelen.
  • Geschreven bij Onder de Italiaanse zon Heerlijk, romantisch, niet moeilijk te volgen!

Lees de eerste pagina's! G96B 28 mei Ik raad dit restaurant aan de maasboulevard venlo aan. Iedereen in het gehucht in Devon waar ze woont is stomverbaasd:onder de italiaanse zon tweedehands. Ze heeft de griep en wil naar huis. De drie vrouwen zijn in de loop der jaren totaal van elkaar vervreemd maar door de prachtige omgeving en het geheim wat Gracie met zich meedraagt komen zij stapje voor stapje dichter tot elkaar.

Als je van de boeken van Santa Montefiore houdt, Anastasia! Maar Gracie draagt een geheim met zich mee. Peet14 Alphen aan den Rijn 15 augustus Ik raad dit product onder de italiaanse zon tweedehands.

Klanten die dit item hebben gekocht, kochten ook

Ik heb dit boek gelezen toen ik zelf op vakantie was in toscane. Kan er later nog op terugkomen als het dan nog zin heeft? Pamertens Hoogstraten 16 juli Ik raad dit product aan. Een heerlijk eenvoudig boek om te lezen in de vakantie!

FernandDeCree Landen 15 mei Ik raad dit product aan. Baukje 4 juni Ik raad dit product aan? JoseRenes Amersfoort 13 mei Ik raad dit product aan.