Restaurant waalhaven rotterdam zestienhoven

Geplaatst op: 17.04.2019

Het is een replica van het restaurant zoals dat op het gebombardeerde gelijknamige vliegveld stond. Ook in het Veerhavenkwartier. Slagerszoon opent Roffa Streetfood in Veerhavenkwartier Streetfood is all over the place.

Slagerszoon opent Roffa Streetfood in Veerhavenkwartier Streetfood is all over the place. De bediening is klassiek in zwart en wit gekleed, de tafels fraai gedekt en je zit goed op stoelen of leren banken die tamelijk ruim staan opgesteld.

En hoewel de Brasserie wel degelijk op de luchthaven ligt, kan je het restaurant niet bezoeken als je wacht op je vlucht naar Malaga of Londen. Ook bij het dessert valt de aankleding op. Brasserie Waalhaven richt zich op gewone mensen.

Spaanse doordrinkwijn  De medaillons krijgen extra smaak door even uitgebakken spinata romana, restaurant waalhaven rotterdam zestienhoven. En als die het naar hun zin hebben, kunnen de ouders ook heerlijk genieten op het terras. Het gebouw ademt uiteraard die historie.

Mooi ook hoe je de sfeer hebt weergegeven die zo kenmerkend is voor de Brasserie. Brasserie Waalhaven richt zich op gewone mensen.

  • Geniet van de volgende voordelen: Pal naast de startbaan van Rotterdam Airport ligt Brasserie Waalhaven.
  • Als je denkt dat je alle toffe plekken van Rotterdam kent, heb je het mis. Eet er een seafood-platter of een biologisch boerderijkippetje.

BRASSERIE WAALHAVEN: EEN UNIEKE BELEVING!

Het is een replica van het restaurant zoals dat op het gebombardeerde gelijknamige vliegveld stond. Maar Waalhaven is en blijft een echte brasserie. Brasserie Waalhaven is geen hectische eetplek zoals Schiphol er velen van kent. Het culinaire festival Rauwkost heeft dit jaar weer een bijzondere locatie: Met beide gerechten is helemaal niets mis.

  • Spaanse doordrinkwijn¬† De medaillons krijgen extra smaak door even uitgebakken spinata romana.
  • Eten in mediterrane sfeer bij Opporto Opporto is een nieuwe zaak in de Hofbogen.

Koud bier, 2564 vruchtenbuurt. En ook qua eten is het alles behalve de snelle hap. Sowieso valt Brasserie Waalhaven bij haar in de smaak en dan met name de inrichting. Restaurant waalhaven rotterdam zestienhoven Waalhaven is en blijft een echte brasserie. Waar langs dit riviertje en de meren liggen de mooiste terrassen.

Geniet van de volgende voordelen:. En dat klinkt misschien gek.

Restaurant

De Rotte en de Rottemeren lenen zich bij uitstek voor fietstochten en lange wandelingen. De vitello smaakt zoals die hoort te smaken. Verder niets dan lof, een bezoekje zeker met kinderen, meer dan waard. Waar kun je het beste de Tour zien?

Gelukkig is er hulp van Lief. Dick Boer 11 AugMediterranee midden in Rotterdam. Brasserie Waalhaven is het grootste geheim van Rotterdam Airport. Met beide gerechten is helemaal niets mis.

Brasserie Waalhaven is het grootste geheim van Rotterdam Airport

Waalhaven is echt een brasserie met dito eten en dito bediening. De hoge raampartijen, de ruime opzet van de tafels en de vele canvas zwartwit beelden van het vroegere vliegveld Waalhaven bekoren haar. Voor het hoofdgerecht komen er licht gebakken linzen met pasta op tafel en sicilliaanse varkensmedaillons. De medaillons krijgen extra smaak door even uitgebakken spinata romana.

Wel nog een paar verbeterpuntjes. Brasserie Waalhaven richt zich op gewone mensen. Want speeltuin en tal van passerende vliegtuigen vallen zonder restaurant waalhaven rotterdam zestienhoven in de smaak bij het kroost. Koud bier, vlees van de gril en broodjes. En als die het naar hun zin hebben, kunnen de ouders ook heerlijk genieten op het terras. Brasserie Waalhaven is ook geen misleidende naam voor een te duur buffetrestaurant.

Het is haar favoriete ijssmaak!

Uitzwaaien van dichtbij!

Mediterranee midden in Rotterdam. De opmaak van de borden valt op. Koud bier, vlees van de gril en broodjes. Brasserie Waalhaven richt zich op gewone mensen.

Prachtig artikel Ren, dank daar voor. Lees ook deze verhalen. Maak je eigen lijst van favoriete restaurants Onthoud de restaurants die je nog wil bezoeken Bewaar de verhalen die je nog wil lezen Ontvang gepersonaliseerde restaurantsuggesties Deel je goede ervaringen met anderen.